Дружина Олега Винника Таюне вразила перетворенням: з рудим волоссям і в білому тренчі – буде сюрприз

Таюне (справжнє ім'я Таїсія Сватко), яка виступає з Олегом Винником на бек-вокалі, багато хто вважає ймовірною дружиною кумира. Але самі вони ретельно приховують правду.

У передноворічні дні телевізійні канали готують святкові програми, збірні концерти зірок. На телеканалі “Україна” буде показаний концерт популярних артистів, який був знятий після вручення премії “Краща пісня року” від Музичної платформи. У ньому взяла участь і Таюне – як сольна співачка. Вона отримала заслужену премію за свій трек “Бачу-Бачу”.

Таюне з призом від Музичної платформи
Таюне з призом від Музичної платформи

Про свою участь в Новорічному концерті співачка повідомила на сторінці в Інстаграм-блозі, поділившись кількома фото, зробленими під час запису.

Таюне постала в незвичному образі – тепер вона вже не блондинка, а пофарбувалася в яскравий рудий колір, довге випрямлене волосся зібране у високий хвіст, тільки два пасма обрамляють обличчя.

В якості сценічного костюма співачка вибрала стильний білий тренч з лакованої шкіри. Під ним – чорна футболка з глибоким декольте. З прикрас – красива підвіска на ланцюжку.

Новий образ Таюне
Новий образ Таюне

Шанувальники співачки засипали її компліментами – у Таюне є свій фан-клуб, а на її мікроблог підписано 22 тисячі осіб. Всіх захопив її розкішний вигляд і струнка фігура.

Коментарі
Коментарі

Таїсія виступає з Олегом Винником в того часу, коли він повернувся з Німеччини в Україну і почав свою успішну сольну кар’єру.

Відомо, що вони були знайомі раніше, жили в сусідніх населених пунктах, навіть у старших класах навчалися в одній школі.

Ніякої достовірної інформації про те, що вони офіційні чоловік і дружина немає, але в рідних краях Олега на Черкащині місцеві жителі згадують пишне весілля на два села.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

За деякими даними, дівчина навіть деякий час жила з ним в Німеччині, у них народився син Юліан, якому зараз 15 років. І дійсно, у Таюне є син, він живе в Німеччині і вона раніше (до карантину) досить часто до нього їздила, про що говорять фото в її мікроблозі.

У 2020 році з благословення Олега Таюне стала виступати і сольно. При цьому вона сказала, що і далі буде разом зі співаком, а все її пісні пише він для неї.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?