Філіп Кіркоров в золотій короні відкрив сезон Новорічних ялинок і зі своїми дітьми водить веселі хороводи

У більшості ще звичайні трудові будні, а у деяких - одні суцільні свята. Йдеться про зірок, які щосили піднімають келихи з ігристим перед камерами.

У всіх країнах без винятку йдуть, а в більшості вже завершені, зйомки Новорічних розважальних концертів і шоу. Для зірок – це найкращий час підтвердити свою зірковість, та й грошенят заробити. Кожна нова зірка мріє потрапити в новорічний пул – це найтвердіше визнання успішності. А ще – отримати запрошення на корпоратив, розважати фірмових гостей – чудова справа, нескладна, дуже добре оплачується, плюс – безкоштовний банкет для всієї групи.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

2020 рік був дуже важким для знаменитостей всіх рангів. Особливо постраждали початківці-зірки – у них залишився один Інтернет. Відсутність концертів і гастролей змусило багатьох відомих артистів звільнити свої команди і навіть просити допомоги у держави. Ну а зірки першого рівня, хоч і мляво нарікали, що так – пандемія вдарила … і т.п., але сильно не напружуються і навіть свої апетити на новорічні розцінки корпоративів-2021 не зменшили.

Філіп Кіркоров пішов далі всіх – він навіть відмовився від гонорару в $ 60 тис.! Причина – хочу зі своїми дітьми Новий рік провести (подробиці по посиланню).

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми

І ось тепер Філіп Бедросович щосили розважається з Аллою-Вікторією і Мартіном у новорічних ялинок. Відео біля тієї, яку йому зробила дизайнер Лідія Симонова на ділянці його розкішного заміського особняка, Кіркоров поділився в своєму Інстаграмі.

Зараз Кіркоров активно освоює молодіжний Тік-Ток і, судячи з безперервного росту передплатників, це йому вдається непогано. Молодим людям, як виявилося, цікаво дивитися відео 50-річного багатого дядька з двома “дітьми-доважками “.

Загалом, Поплавський щось явно упустив.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.