Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, з яким вона була до Горбунова і чому вони розлучилися

Відома українська телеведуча Катя Осадча вперше вийшла заміж, коли їй було 18 років.

Зараз незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча щаслива в шлюбі з українським актором і телеведучим Юрієм Горбуновим, з яким виховує спільного 3-річного сина Івана. Про особисте життя Осадча не любить розповідати, навіть про відносини з Горбуновим вона розповіла тільки після весілля. Однак відомо, що у Каті є дорослий син від першого шлюбу – 18-річний Ілля.

Катя Осадча з сином від першого шлюбу Іллею
Катя Осадча з сином від першого шлюбу Іллею

З батьком Іллі Осадча познайомилася, коли їй було всього 17 років і вже через рік вона вийшла за нього заміж. Обранцем Каті став успішний бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук, який на 15 років старше телеведучої. Варто зазначити, що на той момент Осадча була досить успішною моделлю. Дівчина з 14 років працювала моделлю в Токіо, Парижі, Берліні та Лондоні. Тому не дивно, що юну красуню запримітив ставний бізнесмен.

Весілля Осадчої з Покрищук
Весілля Осадчої з Поліщуком

Через рік спільного життя, у віці 19 років, Осадча народила Олегу Поліщуку сина Іллю, а ще через рік Осадча і Поліщук розлучилися.

Катя Осадча з маленьким Іллею
Катя Осадча з маленьким Іллею

Як зізналася в одному з інтерв’ю Осадча, головною причиною розлучення стала різниця у віці. 20-річній Каті хотілося розважатися, ходити по клубах і зустрічатися з друзями, а її 35-річному чоловікові все це було вже не цікавим. Осадча зізналася, що в той час у неї були свої уявлення про майбутнє. Вона хотіла будувати кар’єру і робила те, що їй хочеться, а чоловік йшов на другий план.

Осадча облащась з колишнім чоловіком навіть після розлучення, адже у них спільний син
Осадча облащась з колишнім чоловіком навіть після розлучення, адже у них спільний син

Після розлучення з чоловіком Катя продовжила підтримувати з ним стосунки заради сина, який дуже тісно спілкується з татом. Сама ж Катя, буквально відразу після народження дитини продовжила свою кар’єру телеведучої, а виховувати дитину їй допомагали бабусі малюка.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.