Дорофєєва, Джамала, Лорак та інші зірки, які кардинально змінили свою зовнішність в 2020 році

Відомі красуні Дорофєєва, Могилевська, Джамала, Ані Лорак і Христина Асмус кардинально змінили свою зовнішність в цьому році, ніж приємно здивували своїх шанувальників.

Давайте подивиться на перевтілення знаменитих красунь.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Наталя Могилевська не тільки змінила свою зачіску (перефарбувалася в блонд), але і змінили свій стиль одягу. Тепер співачка вибирає більш молодіжні, вільні наряди на заміну елегантним платтям.

Дорофєєва

Дорофєєва
Дорофєєва

У жовтні цього року відомий гурт “Время и стекло”, в якій Надія Дорофєєва була вокалісткою, розпалася, а співачка почала сольну кар’єру. Свій сольний проект Дорофєєва вирішила почати в новому образі, перефарбувавшись в блондинку.

Джамала

Джамала
Джамала

Україно-татарська співачка Джамала в цьому році стала мамою вдруге, після чого зважилася на зміни. Артистка зробив більш коротку стрижку з чубком і почала виглядати більш стильно і молодо.

Оля Цибульська

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська також вирішила на кардинальні зміни. Красуня коротко підстриглася, зробивши об’ємну чубок, що зробило її образ дуже незвичайним.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Ані Лорак змінила зачіску для свого останнього кліпу. Співачка наростила волосся і змінила колір на більш світлий. Варто відзначити і те, що Лорак помітно пострункішала, адже за час карантину вона набрала парочку зайвих кілограмів.

Крістіна Асмус

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Зірка “Інтернів” Христина Асмус кардинально змінилася напередодні Нового року. Актриса обстригла своє довге волосся, зробила чубок і перефарбувалася з блондинки в брюнетку. Новий образ трохи незвичний для шанувальників Асмус, але актрисі він йде.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.