Як виглядала Олександра Кучеренко в шкільні роки: вже тоді була красунею

Україна дізналася про Кучеренко в день, коли 18-річна уродженка Дніпра отримала титул найкрасивішої дівчини країни і завоювала корону на конкурсі «Міс Україна 2016».

Зараз Олександра не тільки володарка титулу Міс Україна 2016, а й успішна журналістка, ведуча програми «Зоряний спорт» на телеканалі ICTV, професійна танцівниця і куратор благодійного проекту. Дівчина стала ще більше цікава публіці після того, як вона таємно вийшла заміж за популярного ведучого-мандрівника Дмитра Комарова.

Олександра Кучеренко таємно вийшла заміж за Дмитра Комарова, який старше за неї на 15 років
Олександра Кучеренко таємно вийшла заміж за Дмитра Комарова, який старше за неї на 15 років

Ще з дитинства Саша відрізнялася завзятістю і працьовитістю. Вона добре вчилася в школі і відвідувала багато різних гуртків. З ранніх років Олександра займалася спортивно-бальними танцями. У шкільні роки Кучеренко виграла багато міжнародних конкурсів по танцях.

Олександра Кучеренко зараз і в шкільні роки
Олександра Кучеренко зараз і в шкільні роки

Однак трохи пізніше Саша зрозуміла, що хоче стати телеведучою. Першими кроками до досягнення мрії стало навчання в школі телеведучих «Respect TV». Після закінчення школи Саша надійшла до Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальність «Диктор та ведучий телепередач». Цього року Кучеренко закінчила навчання в магістратурі і отримала червоний диплом.

Олександра Кучеренко отримала червоний диплом
Олександра Кучеренко отримала червоний диплом

Крім роботи телеведучої красуня встигає займатися благодійністю, брати участь у багатьох проектах і приділяти час своїм захопленням.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.