Сумний Юрій Ткач поскаржився на “прищик” на лобі, а шанувальники натякнули, що це роги пробиваються

Юрія Ткача з "Квартал 95 " все знають, як веселого і життєрадісного людини. А тут чоловік зовсім засумував і поділився фото, де все його неприємності видно на обличчі.

Кварталівець Юрій Ткач – персона відома і улюблена, на його Інстаграм вже підписано 1,6 млн шанувальників – і не дарма! Шоумен-комік регулярно публікує дуже смішні пости і фото, які багатьом допомогли не втратити настрій і не впасти духом в складні часи самоізоляції.

Кожен пост Юрія набирає десятки тисяч лайків і сотні коментів. Але цей виділяється – тут чоловік не те, що сумний, а такий скривджений-ображений, зовсім як діти вміють ображатися. Але це й не дивно – гляньте самі.

Потерпілий Юрій Ткач
Потерпілий Юрій Ткач

Міцний, здоровий чоловік позує з величезною шишкою на лобі, але намагається применшити масштаби проблеми і ось так скромненько підписав фото:

 ""

Соромно ж зізнатися, як постраждав. Шанувальники відразу ж стали вправлятися в дотепності і висувати свої припущення, від чого у Юрія така оказія вискочила. Версії найрізноманітніші – від розсердженої дружини зі сковорідкою до росту рогів (від тієї ж дружини). І навіть сплив такий варіант – Юрій вже такий розумний, що мізки в голові не вкладаються.

 "" "" "" "" ""

Інші стали давати мега-корисні поради, як усунути проблему.

 ""

 ""

Треті сприйняли все в буквальному сенсі і на повному серйозі стали давати корисні народні рецепти від шишки на лобі – від приліпити лист подорожника до змастити соком чистотілу або присипати маком (а, що – допомагає?).

 ""

Самі нудні помітили, що це грим і відразу поділилися таким відкриттям. Деякі навіть звернули увагу і на розбиті губи коміка.

А сам Юрій з того часу пропав і мовчить, напевно, шишку лікує. Є підозра, що ми її ще десь побачимо – в якомусь з веселих новорічних концертів або шоу. Чекаємо!

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!