Голлівудські красуні з українським корінням

Красою українських жінок захоплюються чоловіки по всьому світу. А ще наші співвітчизниці – талановиті та розумні, тому не дивує той факт, що багато з них будують успішну кар'єру за кордоном. Ми зробили підбірку популярних голлівудських жінок з українським походженням.
Міла Йовович

Одна із найвідоміших голлівудсько-українських дівчат – Міла Йовович. Мати Міли Галина Логінова довгий час проживала в Україні, тут і народила свою зіркову доньку. До речі, актриса та модель знає російську і трохи українську.

Міла Куніс і Ештон Катчер

Мала батьківщина актриси Міли Куніс – українські Чернівці, де вона жила до семирічного віку. Зірка і сьогодні не забуває про містечко, і навіть приїздила туди разом зі своїм чоловіком – іншою голлівудською зіркою Ештоном Катчером.

Іванна Сахно

Колега Міли по знімальному майданчику фільму «Шпигун, який мене кинув» Іванна Сахно теж українка. Вона розпочинала свою кар’єру на батьківщині. Знімалася в популярному українському ситкомі «Леся + Рома». В Голлівуді відома за ролями у вже згаданому «Шпигуні…» та «Тихоокеанському рубежі».

Ольга Куриленко

Для чергової дівчини Бонда Ольги Куриленко рідним містом є Бердянськ. Вона жила та зростала в Україні до 16 років. Згодом побудувала модельну кар’єру в Європі, і вже після цього спробувала себе в кінематографі. Як бачимо, не прогадала.

Кетрін Винник

Кетрін Винник – зірка серіалу «Вікінги» до 8 років знала лише українську мову. І навіть сьогодні з легкістю може нею розмовляти.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.