Лідія Таран здивувала різко помолодшавшим видом: телеведуча змінилася перед Новим роком

Відома українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників кардинальним омолодженням перед Новим роком.

Лідію багато глядачів знають як зірку телеканалу 1+1 і таких проектів, як “Я люблю Україну”, “Сніданок з 1+1”, а також “ТСН”. Тим не менш, свій кар’єрний шлях героїня нашої сьогоднішньої статті почала на Новому каналі.

Крім робочих ефірів, Таран можна побачити в соціальних мережах, де вона регулярно радує фанатів свіжими фото і відео. Нещодавно ведуча влаштувала собі міні-відпустку в Карпатах і, звичайно ж, поділилася кадрами з гірськолижного курорту.

Перед камерою Лідія постала без макіяжу і в спортивному костюмі — такою публіка не звикла її бачити, адже в студії 1+1 вона завжди на висоті.

З відпустки теледіва вже повернулася і встигла показати підготовку до нових випусків новин. У кадрі вона позує в строгому сірому костюмі зі звичною укладкою хвилями і легким макіяжем. За нею стоїть гример каналу, але увагу привертає зовсім не це — на обличчі Таран не видно не однієї зморшки, хоча ще восени у неї були помітні перші ознаки вікових змін.

Скриншот из Instagram Лидии Таран
Скріншот з Instagram Лідії Таран

Не виключено, що вся справа в уколах краси, зроблених вмілою рукою косметолога, адже до них вдаються все більше представників шоу-бізнесу і не тільки.

Осеннее фото Лидии
Осіннє фото Лідії

У наступній же Instagram-сторіз Лідія показала фотоколаж з колегою Соломією Вітвіцькою і поцікавилася у підписників, чи схожі вони.

Еще один скриншот из Instagram Лидии Таран
Ще один скріншот з Instagram Лідії Таран

Треба сказати, що нічого спільного в їх зовнішності немає, але можливо, незабаром все зміниться — зовсім недавно Соломія задумалась про те, щоб стати блондинкою. Новий рік починається зі змін.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.