Густе волосся та макіяж. Олег Винник поділився архівними фото

Днями популярний український артист Олег Винник оприлюднив фото з особистого архіву, на яких він зображений із макіяжем та густим волоссям. Ці світлини ви можете переглянути на нашому сайті.

Сьогодні Олег Винник – один із найбільш затребуваних співаків української естради. Ним захоплюються мільйони жінок по всій країні та пильно стежать за його творчою діяльністю.

Втім, його кар’єра на сцені розпочиналася не в Україні. Спершу співак заявив про себе, як актор. Він брав участь у постановках театрів Німеччини.

Олег вирішив пригадати свою акторську діяльність та поділився з підписниками архівними фотографіями. На них він позує на театральній сцені під час однієї з вистав.

Олег Винник опублікував фото з театру
Олег Винник опублікував фото з театру

“Майже 10 років мого життя пройшли на театральній сцені. І саме сьогодні, у Всесвітній день театру, хочеться згадати цей неймовірний досвід! Позитивних емоцій вам! Будьте здорові”, – написав Винник.

Шанувальники артиста не оминули увагою ці знімки. Вони залишали позитивні коментарі під дописом співака.

“З святом! Напередодні переглядала Ваші виступи! Дуже-дуже бомбезні! Навіть не могла відвести очі від екрану”, “Зі святом вас! Нехай музи завжди будуть поруч. Чекаємо нових зустрічей”, “Який важкий шлях вам довелося пройти, але ви його вибрали самі. Пройшли достойно. Щастя вам, нехай зірка удачі світить завжди”, – так коментували знімки підписники.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".