Екс-віагрянки Надія Мейхер вперше показала свою маму, яка з Італії приїхала її підтримати

Популярна актриса і співачка Надія Мейхер зараз веде дуже активну творчу діяльність, але своїх рідних не забуває.

38-річна красуня Надія Мейхер – одна з найвідоміших артисток в країнах СНД, славу їй принесла участь в мега-популярною групі ВІА Гра.

З групи вона вирішила перший піти на піку її слави, причиною стала вагітністю від таємного залицяльника, ім’я якого Надія приховувала цілих 10 років. Вона народила сина Ігоря, але заміж за його батька-бізнесмена так не вийшла. Через два роки вони з чоловіком розлучилися. А Надія потім повернулася у ВІА Гру на запрошення Костянтина Меладзе.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Потім Надія зустрічалася з московським бізнесменом Міхайілом Уржумцевим, власником торгової марки Zarina. Від нього Надія народила двох дочок – Анну і Марію. Але сімейне життя теж не склалося і зараз артистка сама виховує дітей.

Вона працює на телебаченні, бере участь в різних шоу – в “Танцях з зірками” дійшла до фіналу. Кажуть, що також Мейхер пішла на сліпі прослуховування в новому сезоні “Голосу країни”.

А ще вона створила свій сольний моноспектакль Feelings (Почуття), з яким зараз гастролює по Україні.

Під час одного з виступ до Надії на сцену вийшла її мама Галина Анатоліївна та дві рідні душі разом заспівали.

Надія Мейхер зі своєю мамою
Надія Мейхер зі своєю мамою

Надія глядачам розповіла, що це мама привчила її співати і танцювати. В молодості Галина Анатоліївна займалася бальними танцями, потім була учасницею народного танцювального ансамблю, а ще співала. Надія, коли була маленькою, завжди ходила на її концерти.

Надія Мейхер в дитинстві з мамою
Надія Мейхер в дитинстві з мамою

А потім мама забрала дітей і пішла від питущого чоловіка, повернулася до рідної домівки. Грошей катастрофічно не вистачало і мама змушена була виїхати на заробітки в Італію. Але за бажанням мами, бабуся водила дівчинку і на танці, і в музичну школу.

Надія Мейхер в юності з мамою
Надія Мейхер в юності з мамою

Мама повністю підтримувала доньку в її прагненні стати артисткою і дочка домоглася успіху.

 

 

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.