Оля Полякова показала рідкісне фото моложавої мами: виглядає не старше знаменитої дочки

Головна суперблондинка країни Оля Полякова вирішила показати шанувальникам нову стрижку своєї мами, яка візуально омолодила її на пару десятків років.

Найчастіше виконавиця хіта “Шлепки” публікує в соціальних мережах особисті фото з різних зйомок, але іноді в її Instagram-стрічці з’являються рідні люди — чоловік, дочки і батьки. На цей раз у себе в Insta-stories артистка похвалилася мамою Світланою.

Перед камерою жінка позує на тлі ошатної ялинки з акуратною укладкою і лаконічним макіяжем. У свої 62 вона без перебільшень виглядає чудово і набагато молодше реального віку.

“Мамочка з новою стрижкою!”, — ласкаво підписала фото Оля, додавши в кінці кілька смайликів у вигляді серця.

Скриншот из Instagram Оли Поляковой
Скріншот з Instagram Олі Полякової

Ця ж фотографія миттєво з’явилася в фанатських акаунтах співачки, де шанувальники Полякової завалили Світлану Іванівну безліччю компліментів — її новий образ припав до душі багатьом:

  • “Вау!”;
  • “Наче 18 років! Красива”;
  • “Це дуже мило”, — пишуть користувачі Instagram.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До слова, це зараз жінка носить коротку стрижку, а кілька років тому вона була володаркою довгого розкішного волосся.

Не можна не відзначити, що Полякова дуже схожа на матір, до того ж вони обидві блондинки, хоч і фарбовані. А ось в самому дитинстві майбутню зірку української естради виховувала в основному бабуся, оскільки мама з татом постійно їздили у відрядження.

Оля Полякова с мамой
Оля Полякова з мамою

Оля вже і сама виховує двох дітей — дочок Машу і Алісу. Старша цікавиться музикою і навіть без допомоги знаменитої матері записує пісні зі своєю групою, молодша ж зростає любителькою екстриму.

Оля Полякова с дочками
Оля Полякова з дочками

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.