Фото Пугачової і Ротару до пластики приголомшило мережу: виглядали більш старими, ніж зараз

З роками багато зірок шоу-бізнесу все частіше і частіше вдаються до послуг пластичних хірургів, а Софія Ротару і Алла Пугачова не стали винятком.

Старіти не хоче ніхто, особливо це стосується знаменитостей, адже їм за службовим обов’язком потрібно завжди бути на висоті. Героїні нашої сьогоднішньої статті прямо не говорять про те, до яких омолоджуючих процедур вдавалися, проте, дивлячись на їх архівні та нові фото, легко помітити, що з підтяжкою обличчя або уколами ботокса вони добре знайомі.

Аллі Борисівні 71, але вона вражає молодіжним стилем, модними зачісками та свіжим виглядом. Це ж стосується і вічно молодої Софії Михайлівни, яка старша за свою зіркову колегу на 2 роки.

Пугачева и Ротару
Пугачова і Ротару

Нещодавно Примадонна взяла участь в зйомках програми “Музикаліті”, де головним є її чоловік Максим Галкін. Уважні глядачі відзначили практично повну відсутність зморшок на обличчі артистки, а значить Алла так добре виглядає не тільки на фото.

Алла Пугачева в Музыкалити
Алла Пугачова в Музикаліті

Остання публічна поява Ротару супроводжувалася інтерв’ю Каті Осадчій для програми “Світське життя”. Не буде перебільшенням сказати, що виконавиця хіта “Червона рута” виглядає молодше, ніж 10 років тому, немов для неї час працює в зворотну сторону.

София Ротару в Светской жизни
Софія Ротару в Світському житті

З цим важко не погодитися, якщо подивитися на архівну фотографію співачок, яка днями з’явилася в одному з фанатських акаунтів в соціальних мережах.

Алла Борисівна і Софія Михайлівна позують разом з онуками останньої — Анатолієм і Сонею Євдокименко. На фото внучка Ротару ще дитина, а зараз вона модель. Судячи з усього, цьому кадру років десять.

Архивное фото Пугачевой и Ротару
Архівне фото Пугачової і Ротару

Коментатори розділилися на два табори — хтось обсипав знаменитостей компліментами, а хтось дорікнув їх у надмірній любові до пластики. Втім, для шоу-бізнесу це не рідкість.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.