Зірки, які народили від таємних шанувальників: Ксенія Мішина, Надія Мейхер, Міша Романова та інші

Далеко не всі зірки в захваті від того, що за їх життям ведеться пильне спостереження ЗМІ, намагаються ретельно приховувати деякі моменти своєї біографії.

Деякі знамениті світські левиці не тільки довгий час приховували особисте життя, але і зовсім не готові розповісти журналістам про її деталях. Так набрався вже цілий список відомих жінок, які не поширюються про батьків своїх дітей. У кожної на те свої причини, і представникам медіа залишається тільки з повагою поставитися до такого вибору.

Міша Романова

Наприклад, колишня солістка пісенного колективу “ВІА Гра” Міша Романова народила сина два роки тому – і оповістила про це абсолютно раптово, виставивши фотографії до і після вагітності (вже з дитиною). Публіка підозрювала в батьківстві близького друга Михайла, співака Макса Барських, але хлопець не рідний батько – тільки хресний.

Миша Романова із сином Мартіном
Миша Романова із сином Мартіном

Справжнім батьком хлопчика виявився відомий українських режисер, але який саме – Романова так і не зізналася.

Надія Мейхер

Майже 15 років батька свого сина не розповідала Надія Мейхер – народження хлопчика Ігоря стало несподіванкою для обох батьків, але тільки для чоловіка – неприємною.

Надія Мейхер з сином Ігорем
Надія Мейхер з сином Ігорем

У 2017 році співачка таки розповіла, що татом Ігоря є Олександр Ліщенко, український боксер і представник кримінального світу. Спілкування пара не підтримує.

Дарина Трегубова

Вітчизняна актриса і телеведуча Даша Трегубова виховує дочку від чоловіка, з яким пробула в шлюбі менше року – подружжя не зійшлися характерами і прийняли рішення розлучитися, щоб не отруювати життя один одному.

Дарина Трегубова з донькою Поліною
Дарина Трегубова з донькою Поліною

Так і вийшло, що в медіа жодного разу не миготіло ім’я колишнього чоловіка Трегубової. Тим не менш, він все-таки визнає дочка і проводить з нею певний час.

Аніта Луценко

Український фітнес-тренер Аніта Луценко роками ховала не тільки партнера-співмешканця, а й дитини від нього – про наявність дочки Мії стало відомо тільки ближче до її третього дня народження. Ім’я батька дівчинки, з яким Аніта досі живе разом, залишається загадкою.

Аніта Луценко та дочка Мія
Аніта Луценко та дочка Мія

Відомо тільки те, що парі комфортно в цивільному шлюбі і скріплювати відносини штампом в паспорті вони не хочуть.

Наталія Холоденко

Також не розголошується ім’я супутника Наталії Холоденко, відомого психолога. Публіка і ЗМІ підозрювали в співжитті з жінкою цілий список її колег – Дмитра Карпачова, Влада Дарвіна та Віталія Загоруйко.

Наталія Холоденко з донькою Вів'єн
Наталія Холоденко з донькою Вів’єн

Але жоден з цих чоловіків не виявився партнером Наталії, адже вона зізналася, що батько її дочки – хтось інший. Пара разом виховує дівчинку Вів’єн, обидва живуть у спільній київській квартирі.

Ксенія Мішина

Колишня героїня 1 сезону шоу “Холостячка ” сама піднімала на ноги сина Платона. У 22 роки, будучи студенткою, народила сина Платона. За словами Ксенії, батьком дитини був одружений чоловік, від нього вона пішла ще під час вагітності.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Через 4 роки після розставання чоловік з’явився і побив Ксенію. Зараз батько взагалі не з’являється в їх житті.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.