Настя Каменських розкрила всі карти: відбила Потапа у Ірини Горової за допомогою магії і привороту

Відома українська співачка Настя Каменських здивувала мережу секретами сімейного життя з репером і продюсером Потапом.

У перервах між безліччю справ, пов’язаних з творчістю, Настя не забуває розвивати свій мікроблог в Instagram. Там вона регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а також ділиться новинами і роздумами про життя.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз артистка вирішила розповісти, як створює вдома затишну атмосферу — допомагають їй в цьому арома-палички, які настроюють на потрібний настрій, бадьорячий або заспокійливий.

“Обожнюю, коли простір, де я живу або працюю, сповнений приємного аромату! Залежно від сезону або настрою вибираю то свіжі і цитрусові нотки, то пряні і густі, то більш ніжні”, — пише Каменських.

Свій пост виконавиця супроводила особистою фотографією в чорній майці і в’язаній кофті гірчичного кольору. Волосся вона залишила розпущеним, а на обличчя нанесла ефектний макіяж з акцентом на очі.

Коментатори тут же обсипали Настю компліментами, хоча хтось навіть зауважив, що на її руці немає обручки:

  • “Яка красива”;
  • “Ти прекрасна”;
  • “А де ваша обручка?”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До речі, за Олексія Потапенка Каменських вийшла заміж у 2019-му, хоча чутки про роман між ними ходили ще в той час, коли Потап був одружений на Ірині Горовій.

Ирина Горовая и Потап
Ірина Горова і Потап

Навіть після їх офіційного розлучення закохані продовжили приховувати свої стосунки і лише перед самим весіллям зізналися на очах у всієї України в любові одне до одного. З Іриною Олексій зміг зберегти дружбу, адже вони не тільки разом працюють, а й виховують спільну дитину — 12-річного сина Андрія.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.