8 знаменитостей, від яких сусідам спокійного життя немає: Пугачова, Долина, Ярмольник,

Кому б не хотілося жити поруч із зіркою, бачити щодня свого кумира. Як виявилося, це не таке велике задоволення і сусіди деяких знаменитостей незадоволені.

Багато шанувальників творчості різних знаменитостей з нетерпінням чекають можливої зустрічі з кумиром – а можливість жити по сусідству зовсім здається їм щастям. Як виявилося на практиці, жити поруч із зіркою – це далеко не задоволення, а багато проблем і шуму в районі. І вісім відомих особистостей нижче – прямий тому доказ.

Олена Корикова

Олена Корикова
Олена Корикова

Велелюбна Олена Корикова дошкуляє сусідів постійними вечірками – на них часто з’їжджаються кавалери і численні подружки актриси. Будь-які спроби зробити зауваження дівчині закінчувалися істерикою, погрозами або викликом охорони. Але коли терпіння мешканців її будинку лопнуло, приїхала вже міліція разом з журналістами – і незабаром Корикова з ганьбою з’їхала з квартири.

Лариса Долина

Лариса Долина
Лариса Долина

Триповерховий будинок Лариси Доліної в Підмосков’ї, по ідеї, не повинен був нікому заважати, якби не звалище на задньому дворі – тільки ось проблема в тому, що ті землі зовсім не належать співачці. Вона просто користується своїм статусом, щоб скидати туди сміття без чийогось дозволу. Так як звалище розмістилася поруч зі ставком, відходи сильно забруднюють місцеві води і дратують жителів.

Роза Сябітова

Роза Сябітова
Роза Сябітова

Телесваха теж потрапила в неприємну ситуацію зі сміттям – колись вона винесла кілька мішків у двір і не дорогою зморений донести їх до контейнерів, через що сусіди викликали поліцію. Той конфлікт залагодити мирно все-таки вдалося. Але зірка неодноразово залишає мішки зі сміттям прямо на вулиці. Крім того, вона ніколи ні з ким не вітається і не відповідає на привітання.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Проживання Алли Пугачової в Малих Бережках принесло не тільки фінансові вкладення в маленьке село, а й багато клопоту жителям – Примадонна не соромилася влаштовувати «столичні прийоми», під час яких усі село заповнювався дорогими автомобілями і сотнями охоронців. Також темпераментна артистка забороняла шуміти в той час, коли вона займалася музикою – не просто сусідам, а всьому селу. Коли вона з’їхала, село зітхнула. А тепер там живе онук Микита з дружиною і такі гучні влаштовує рок-концерти, що ворони облітають село стороною.

Вітас

Вітас
Вітас

Вітас, який все частіше миготить в кримінальних новинах, зумів посваритися з усією Барвиха – з його двору постійно чули не тільки арії співака, але і постріли, бійки та інші звуки бандитських розборок. Сусідам було просто страшно перебувати поруч. Сам артист без сорому розстрілює птахів, залітає в його володіння, і дуже агресивно ставиться до всіх людей навколо.

Леонід Ярмольник

Леонід Ярмольник
Леонід Ярмольник

Артист дратує сусідів не сам, а за допомогою своїх безконтрольних вихованців – його собаки шумлять і бігають по всьому селищу без будь-якого контролю. Так як він з’являється в своєму заміському особняку нечасто, стежити за псами було нікому, адже на спеціальну прислугу артист вирішив не витрачатися.

Лада Денс

Лада Денс
Лада Денс

Світська левиця Лада Денс ніяк не може заселитися в свій котедж уже багато років – в селі Подушкино її не злюбили ще до офіційного переїзду. Адже будівництво ведеться цілодобово, неможливо огораживалась (тому багато дітей ходили там гратися, були травми), створила багато сміття. Саму Ладу це все, природно, не бентежить.

 

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.