Під пальмами і з мавпочками: Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров вирішили зустріти Новий рік не в Україні

Супермодель і телеведуча Олександра Кучеренко разом зі своїм чоловіком, мандрівником Дмитром Комаровим вирушили відпочивати.

Новорічні свята вони вирішили зустріти далеко від рідної країни і морозів, під теплим сонцем на березі океану. Правда, куди саме вони вирушили – вирішили утримати в таємниці.

Сонячне і тепле фото в новорічній шапці і з ялинкою Кучеренко опублікувала у себе в Інстаграм

“З наступаючим Новим роком, друзі! Нехай він принесе нам більше світлих подій, добра, радості, здоров’я і любові! “, – написала журналістка і дружина Дмитра Комарова.

На знімку вона одягнена в біло-блакитному пляжному сарафані, а Комаров в білій сорочці і білих шортах. На голову мандрівник надів шапку Діда Мороза, а особа від сонця закривають сонцезахисні чорні окуляри.

А ось у Кучеренко на голові корона Снігуроньки, і вона грайливо тримає в руках пасмо волосся.

Комаров виклав у себе на сторінці таке ж фото з підсумками року:

“Спасибі, 2020 й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей планети. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування – всім без винятку “, – написав мандрівник.

Відзначимо, що Олександра та Дмитро разом вже більше року. Вони таємно одружилися і вирушили в медовий місяць, купивши навіть квитки на літак в окремих місцях, щоб ніхто їх навіть не запідозрив.

Так все таємно і вийшло. А по приїзду вони розповіли публіці про свій зв’язок і дали більше інтерв’ю для Катерини Осадчої і її програми “Світське життя “.

Про поповнення пара поки не замислюється, але не виключають, що це станеться в найближчому майбутньому. Крім цього, Кучеренко вже не раз бачили з трохи округлим животом в обтягуючому вбранні. Вона поки своє цікаве положення ніяк не коментувала.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.