Вічно вагітні: зіркові красуні, яких весь час підозрюють в вагітності, а вони вперто не народжують

Від кого в 2020 році чекали поповнення в сімействі, але довгоочікуваного дитини так і не з'явилося? Ось 5 зірок, які подавали натяки на цікаве положення.

У ЗМІ часто з’являються чутки про вагітність чергової зірки – досить надягти не найвдаліший плаття або давно не з’являтися на публіці, як журналісти вже шукають батька майбутньої дитини серед кавалерів знаменитості. Особисте життя відомих представників шоу-бізнесу завжди була актуальним предметом для суперечки.

Настя Каменських

Уже кілька років NK знають не тільки як українську співачку, а й як дружину репера Потапа – в зв’язку з новим сімейним станом від зоряної пари щосили очікують спадкоємця або спадкоємицю. Так як кар’єра обох на зльоті, малоймовірно, що Настя добровільно піде в декрет прямо зараз.

Настя Каменських
Настя Каменських

Але її жіночна фігура, захована за модним одягом овер-сайз і коливання ваги часто викликають підозри.

Надя Дорофєєва

Ця молода артистка теж потрапила під вплив трендів – і раптово замість коротеньких спідничок почала носити закриті балахони, сукні, багатошарові наряди. Такі образи Дорофеєвої здивували фанатів, в той час як журналісти відразу почали пояснювати, звідки взявся такий перехід: очевидно, що Надя просто вагітна.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Але початок сольної кар’єри і тривалий ВІДСУТНІСТЬ змін спростували ці чутки.

Тіна Кароль

Варто було блондинці потрапити в центр улюбленого глядачами роману з Даном Баланом, майже у всіх статтях про неї в мережі обговорюються їхні стосунки – в тому числі і “майбутнє весілля” або “радісну новину для молдавського татка”. Знову весела і життєрадісна Тіна нічого не відповідає на плітки, з чого можна зробити висновок, що вони її не дратують.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Тим не менш, вони все-таки поки офіційно не разом, і дитину ніякого, відповідно, не планують.

Ані Лорак

Багато говорили, що українсько-російська співачка знову виходить заміж, шанувальникам її творчості аж надто підозрілими видалися обтягуючі сукні, в яких видно кругленький животик. В принципі, через весілля з народженням дитини проблем з’явитися не повинно було, так що публіка зраділа і стала вітати її.

Ані Лорак
Ані Лорак

Але все-таки, за словами самої Лорак, поки рано. Ні весілля, ні нової дитини у зірки не очікується.

Лідія Таран

Українська телеведуча і колишня цивільна дружина Андрія Доманського викликала чутки про вагітність нової фотографією, яку виставила буквально днями – на новорічному знімку біля ялинки на ній об’ємна піжама. Але фасон, на жаль, зіграв з нею злий жарт, і фігура в області живота виглядає не кращим чином – немов вона на ранніх термінах вагітності.

Лідія Таран
Лідія Таран

Але у відповідь на коментарі з таким змістом Лідія тільки відповіла, що не знаходиться зараз в положенні.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.