У чорному елегантному убранні Софія Ротару зустріла Новий рік у своєму розкішному особняку під Києвом

Всенародно улюблена співачка, якій в минулому році виповнилося 73 роки, вже багато років проводить новорічні прзднік в колі сім'ї.

У своєму мікроблозі в Інстаграм Софія Михайлівна опублікувала гарні сімейні фото, як вона зустріла рік білого Бика.

Софія Ротару в колі сім'ї
Софія Ротару в колі сім’ї

На першому фото вона стоїть поруч зі своїм єдиним сином Русланом, який буквально днями відсвяткував 50-річний ювілей. Софія Михайлівна в красивому вечірньому платті чорного кольору, на голові – новорічний ковпак. Чоловік в картатому домашньому костюмі і такому ж ковпаку.

На другому фото – вся сім’я в зборі у великий вбраної ялинки. Ми бачимо саму Софію Ротару, її сина, по ліву руку – внучка Соня Євдокименко в романтичному білій сукні. Поряд з нею – її мама, невістка Софії Ротару Світлана. Свекруха дуже любить дружину сина, у них чудові стосунки, вся родина проживає у великому дерев’яному будинку в селищі П’ятихатки під Києвом. На стільці з собачкою сидить мама Світлани, яка була запрошена в гості.

Будинок Софії Ротару під Києвом
Будинок Софії Ротару під Києвом

Як відомо, раніше Софія Михайлівна проживала в Криму, в Ялті, де у неї була величезна квартира і елітний готель Віллі Софія. Коли Крим окупувала Росія, сім’я перебралася до Києва, а квартиру продали. Зараз на продаж виставлено і готель – за 25 мільйоном євро, але поки всі дії призупинені через юридичних нюансів.

На сімейному фото не видно нареченого Соні – 32-річного американського бізнесмена Дениса Жаданова. Він восени приїжджав познайомитися з рідними Соні, молода людина сім’ї сподобався. Але Софія Ротару вважає, що 19-річній дівчині, яка ще вчиться і будує модельну кар’єру, виходити заміж ще зарано. Про реакцію Соні і Дениса на таку заяву нічого не відомо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.