У яскраво-червоному платті Ані Лорак на тлі ялинки показала бездоганну фігуру: колишній Мурат кусає лікті

42-річна колишня українська, а тепер російська зірка Ані Лорак красиво привітала своїх шанувальників з наступаючим 2021 роком.

Ані Лорак зараз на вершині своєї слави – за минулий рік вона, не дивлячись на пандемію і практичну відсутність концертів, змогла створити кілька нових хітів і зняти кліпи. За свої досягнення співачка отримала чимало призів і виступала на всіх новорічних концертах і шоу.

Для привітання підписчиків в Інстаграмі (а їх у Ані Лорак уже 6,8 мільйона) вона вибрала локацію біля своєї домашньої ялинки, вбраної великими кулями, з купою подарунків навколо і фігуркою Діда Мороза.

Ані Лорак будинку біля ялинки
Ані Лорак будинку біля ялинки

Для зустрічі Нового року артистка вибрала приголомшливе червону сукню, комбіноване з напівпрозорої сіточки і дорогий пайеточної тканини, яка приголомшливо мерехтить при русі. Доповнюють образ розкішні босоніжки на платформі.

Волосся співачка пофарбувала в каштановий колір і поклала недбалими хвилями, макіяж вечірній, дуже гармонійний, у вухах – великі сережки-кільця.

Фасон наряду з довгими рукавами дозволив співачки максимально вигідно підкреслити чудову витонченою фігуркою. А також, візуально спростувати чутки про її вагітність, які розбурхували публіку весь 2020 рік.

Зараз Ані Лорак одна виховує 9-річну доньку Софію.

Ані Лорак з донькою заспівали дуетом в онлайн-концерті
Ані Лорак з донькою заспівали дуетом в онлайн-концерті

 ""

Не підтвердилися чутки про зв’язки з Єгором Глібом – це був тільки творчий тандем, а романтику вони зображували для піару спільного кліпу. Також співпрацювала Ані з репером Мотом, а місяць тому презентувала новий кліп “Страждаємо і любимо”.

Уже кілька років поспіль Лорак отримує найпрестижнішу премію в номінації “Найстильніша співачка” від Topical Style Awards. Вона єдина з світових зірок, яка досягла такого успіху.

Ані Лорак з призом
Ані Лорак з призом

Вибір новорічного вбрання ще раз підтвердив бездоганний смак співачки.

 

 

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.