Своїм новорічним привітанням Дан Балан спровокував хвилю переживань – невже одружився?

Молдавський красавчик Дан Балан не надто часто ділиться своїми фото в соцмережах. Але кожен його пост викликає бурю обговорення і залишає більше питань, ніж було раніше.

Як і всі знаменитості, Дан Балан вирішив привітати своїх шанувальників з Новим 2021 роком. Але зробив це, як завжди, по-особливому. Він не стояв біля ялинки, як більшість, так і не надів костюм Діда Мороза, не вийшов ловити сніжинки на вулицю. А просто запостив своє фото, на якому він сидить у цегляної стіни і дивиться на нас так загадково і багатообіцяюче.

Дан Балан
Дан Балан

Фото Дан супроводив словами, що 2020 року треба подякувати за уроки, які він нам дав, а 2021 попросити стати кращим, ніж його попередник.

Шанувальники Дана подякували йому за побажання, але дуже захвилювались наявністю персня, дуже схожого на обручку, на безіменному пальці правої руки. І причому, Дан нібито спеціально його показує і це вже не вперше він так робить. Кілька тижнів тому він показав ось таке фото, де спеціально увагу акцентовано на обручці.

Дан Балан з обручкою
Дан Балан з обручкою

Інтерес ще більше підігріло повідомлення одного з прихильників про те, що є свідки, які бачили Дана в Буковелі.

коментар
Коментар

А справа в тому, що саме там Тіна Кароль провела новорічну ніч – виступала і відпочивала.

Тіна Кароль в Буковелі
Тіна Кароль в Буковелі

І весь перший день Нового року вона теж там, так як в своєму Сторіс показує коротенькі відео. А на них вона з кимось дуже мило воркує в номері готелю, оформленому в автентичному стилі.

Тіна Кароль в номері Буковеля комусь будує очки
Тіна Кароль в номері Буковеля комусь будує очки

Чутки про те, що Кароль і Балан все-таки разом вже давно ходять в шоу-бізнесову тусовці. Мовляв, приховують вони це з кількох причин, в першу чергу, щоб не нашкодити репутації Дана як вільного мачо. Рано чи пізно все відкриється, тоді і дізнаємося точно.

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.