Настя Каменських без макіяжу і зі зачіскою “божевільний ананас” показала свій другий день Нового року

Новорічні свята позаду, але розлучатися з ним так не хочеться! Добре, що 2 січня припало на суботу - не треба поспішати на роботу, а можна ще розслабитися.

Улюблениця мільйонів, співачка Настя Каменських всі святкові дні радує своїх шанувальників красивими фото і змістовними постами.

До Нового року вона ділилася секретами декорування будинку і меню святкового столу. До речі, коли вона повідомила, що вирішила вперше за кілька років приготувати оселедець під шубою, шанувальники радісно захвилювалися, чого це раптом співачку на солоненьке потягнуло?

Потім Настя показала себе в чудовому вечірньому вбранні, в якому зустрічала Новий рік, за що отримала масу захоплених компліментів.

Настя Каменських
Настя Каменських

Стало відомо, що до них з Потапом заглянув найбажаніший гість – Дід Мороз і приніс купу подарунків. Кого-то цей дідусь сильно нагадує – одного ведучого “Танців з зірками”. У нього ще дружина є – Катя Осадча.

Дід Мороз у Насті Каменських
Дід Мороз у Насті Каменських

1 січня своїх підписчиків Настя привітала з ніжним і затишним домашнім виглядом.

Настя Каменських
Настя Каменських

Потім Настя показала, як святкує Новий рік її собачка Мімі.

Настя Каменських і Мімі
Настя Каменських і Мімі

А вранці 2 січня Настя з Потапом вийшли на ранкову прогулянкою з їх песиком.

Настя і Потап в другий день Нового року
Настя і Потап в другий день Нового року

На фото видно, що Настя без макіяжу, а волосся зібране в гульку на маківці. Потап весело прокоментував зовнішній вигляд дружини, сказав, що ця зачіска у нього називається “крейзі пайнепл”, що перекладається як “божевільний ананас”.

Настя і Потап на прогулянці
Настя і Потап на прогулянці

Настя над таким порівнянням тільки посміялася і ще раз всім побажала відмінного року і збування бажань.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.