Схудла і помолоділа Оксана Марченко виглядає ровесницею своєї невістки Катерини: “Дівчата, ви сестри? “

Скандальна Оксана Марченко тепер багато часу приділяє своїй сім'ї і активно займається розвитком своїх соцмереж - вона регулярно публікує фото і відео зі свого життя.

Відома українська ведуча Оксана Марченко зараз мало займається своєю професійною діяльністю через позицію її чоловіка Віктора Медведчука щодо Росії. Керівництво проекту Х-фактор замінило Марченко на Дашу Трегубову, а Оксана з того часу присвятила себе громадській діяльності, благодійності і сім’ї.

Яскравим її проектом стало будівництво будинку для багатодітної сім’ї священика, яка втратила житло і всі речі під час пожежі. Оксана повністю за свій рахунок побудувала великий будинок – фото і відео по посиланню.

Оксана Марченко і сім'я Бусько у свого нового будинку
Оксана Марченко і сім’я Бусько у свого нового будинку

У жовтні 2020 року Марченко відгуляла пишне весілля свого старшого сина Богдана з київської фотомоделлю Катериною.

Оксана Марченко на весіллі сина
Оксана Марченко на весіллі сина

Уже тоді все звернули увагу, що Оксана помітно схудла, а виглядає набагато молодше, ніж раніше. Щодо пластичної хірургії сказати складно, але омолоджуючі процедури 47-річна знаменитість використовувала точно. Вона поділилася новорічним фото, де видно, як відмінно виглядає.

Оксана Марченко біля новорічної ялинки
Оксана Марченко біля новорічної ялинки

Наряд ніжного пастельного відтінку, вільно розпущене волосся, гарний макіяж і обличчя без зморшок – Оксані може позаздрити будь-яка жінка її віку.

Її невістка Катерина також поділилися святковим фото з улюбленою свекрухою.

Оксана Марченко з невісткою
Оксана Марченко з невісткою

Підписчики звернули увагу, наскільки схожі між собою дві жінки, більш того, вони виглядають майже як ровесниці. Їм так і написали:

 ""

Катерину підозрюють в вагітності, останнім часом вона стала носити об’ємні речі, які приховують її фігуру.

Катерина Марченко з чоловіком Богданом
Катерина Марченко з чоловіком Богданом

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.