Розкішний особняк з панорамними вікнами: Оля Полякова показала будинок після дорогого ремонту

Суперблондинка Оля Полякова показала шанувальникам свій заміський будинок після ремонту. Співачка закінчила будівництво веранди.

Популярна українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона нарешті закінчила будівництво та ремонт прибудови в заміському будинку. Артистка зняла короткий відео веранди і опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз. Полякова провела невелику екскурсію, в якій показала веранду. У відео можна розглянути величезні панорамні вікна, камін, великий стіл, вінтажну люстру і дивани в світлих тонах. Стіни та підлога витримані в світлих тонах, як і меблі. Через панорамні вікна видніється неймовірний пейзаж – озеро і ліс. Пірс до озера розташований прямо на виході з веранди.

Оля Полякова раніше розповідала, що в її заміському будинку є тераса, басейн, розкішні клумби з трояндами та іншими квітами, теплиці, стайні і хлів для кіз. Також на території особняка розташований 100-метровий льох, в якому Полякова витримує сири власного виробництва.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

Незважаючи на сильну зайнятість, зйомки і концерти, Оля Полякова встигає бути відмінною господинею. Артистка часто ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, на яких вона готує, займається садівництвом і вирощуванням овочів.

Як відомо, Оля Полякова – одна з найбільш високооплачуваних співачок в українському шоу-бізнесі. За словами артистки, зараз в родині вона є головним годувальником, а чоловік зароблені гроші направляє на розвиток свого бізнесу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.