Як живуть колишня дружина і три доньки Валерія Меладзе, яких він кинув заради Джанабаєвої і позашлюбного сина

Мало хто знає, що до красуні Альбіни Джанабаєвої в житті Валерія Меладзе була ще одна жінка і три дочки. Хто вони і як живуть після зради чоловіка і батька?

На російській естраді повно солідних і харизматичних чоловіків, але тільки один з них зумів підкорити серця представниць всіх вікових груп – квитки на концерти Валерія Меладзе розлітаються швидше, ніж у його юних і модних колег, а хіти наспівують жителі всієї СНД.

Зараз вже немолодий – 55-річний співак полягає в щасливому шлюбі зі своєю сценічною партнеркою Альбіною Джанабаєвою, колишньою солісткою «ВІА Гри».

Меладзе і Джанабаєва
Меладзе і Джанабаєва

Перший шлюб Меладзе протягом довгих років був оплотом затишку і домашнього тепла – здавалося, ніби Валерій і його дружина Ірина щиро люблять один одного. Красива пара часто з’являлася разом на світських заходах, між ними не було гучних скандалів і драми. Чверть століття вони жили в ідилії.

Валерій Меладзе з жной Іриною та донькою Софією
Валерій Меладзе з жной Іриною та донькою Софією

Але «картинка» була благополучною тільки для публіки – історія, яка починалася як казка, перетворилася в тяжкі муки для обох і закінчилася гучним розлученням.

Познайомилися майбутній чоловік і жінка ще в студентські роки – Валерій тільки починав творчу кар’єру разом з колективом «Апрель», Ірина виходила заміж за іншого і вчилася в інституті. Здавалося б, наявність нареченого у дівчини повинно було перешкодити цим відносинам, але вони закохалися одне в одного без пам’яті і наперекір всім зійшлися. Батьки не схвалювали таку «легковажність» дочки, але перспективного юнака схвалили в якості зятя – вже в 1989 молоді люди одружилися у вузькому колі друзів і колег.

Валерій Меладзе та Ірина Малухіна
Валерій Меладзе та Ірина Малухіна

Тим часом, талановитий Валерій набирав популярності – його запрошували на виступи і свята, незабаром його оксамитовий голос звучав по всьому СРСР. У 1991, складному для країни році, у них народилася дівчинка Інга. Ще через вісім років у пари з’явилася Софія, але діти не зближували батьків – Меладзе пропадав в гастролях і мало проводив з ними часу, а Ірині залишалося тільки змиритися з гучною славою чоловіка.

 ""

Все різко перевернулось з початком нового тисячоліття – тоді вірна дружина знайшла в телефоні чоловіка переписку з коханкою, але не стала влаштовувати йому істерику. Їх дочки – Інга, Софія і Аріна стали на бік матері. Дівчата не розуміли, навіщо він 8 років приховував зв’язок і сина на стороні.

Вона роками терпіла жіночі інтриги навколо Валерія, його зради і байдужість, поки співак не перестав ховатися зовсім.

Дочки Валерія Меладзе не всі прийняли його новий шлюб
Дочки Валерія Меладзе не всі прийняли його новий шлюб

У 2006 році Меладзе став жити разом з Альбіною Джанабаєвою, яка виявилася вагітна його вже другим сином, і з тих пір Ірина перестала поважати чоловіка остаточно – вигнала його з дому до своєї нової пасії. Майже вісім років після цього вони все ще були одружені, поки нарешті не розлучилися офіційно в 2014 році.

Зараз Ірина живе окремим щасливим життям – у неї з’явився новий чоловік, ім’я якого невідоме пресі, але жінка з ним щаслива. З колишнім чоловіком вона не спілкується, адже він заподіяв їй багато болю за час невдалої подружнього життя. Проте, з дітьми спілкуватися вона йому не забороняє.

Весілля дочки Валерія Меладзе
Весілля дочки Валерія Меладзе

Три дочки теж не хочуть спілкуватися з батьком після зради сім’ї. Дівчата кажуть, що якщо у нього була нова любов, міг відкрито сказати, а не катувати дружину і дітей 8 років невизначеністю.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.