Ольга Фреймут довірила свій стиль чоловікові і перетворилася на сіру мишу: “Виглядає дешево”

Чоловік Ольги Фреймут, Володимир Локотко, вирішив стати її стилістом. Ревізор задоволена, а ось користувачі мережі вважають, що нічого хорошого з цього не вийшло.

Найчастіше телеведуча вибирає строгі класичні наряди, обираючи сукні та спідниці, проте на цей раз вона здивувала і з’явилася на публіці в спортивному сірому комбінезоні на блискавці з маленьким серцем на грудях і в теплому хутряному взутті.

Свою струнку талію Ольга підкреслила широким шкіряним поясом бежевого кольору, а розпущене волосся і відсутність макіяжу надали її образу особливої свіжості. Варто відзначити, що вона абсолютно не соромиться виходити в люди без грама косметики.

Скриншот из Instagram Ольги Фреймут
Скріншот з Instagram Ольги Фреймут

У такому вигляді Фреймут відвідала клініку естетичної медицини, куди приїхала наводити красу. У себе в Instagram теледіва зізналася, що наряд для поїздки вибирала не сама — в цьому їй допоміг коханий чоловік і за сумісництвом продюсер Нового каналу Володимир Локотко.

Владимир Локотко и Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

“Я завжди бачу, коли чоловіка одягає жінка. Він тоді надто попрасований, чистенький, в тепленькому, в правильній палітрі, в комезельці, слухняний занадто. Я таке не дуже люблю. А ось коли чоловік підбирає образ дружині, виходить дуже навіть sexy”, — підписала фото Ольга.

Думка коментаторів розділилося — одним незвичайний образ ревізора припав до смаку, а інші критично висловилися про навички стиліста чоловіка Фреймут:

  • “Вам дуже пасує! Для себе я б замінила пояс на червоний, була б сучасна міс Клаус”;
  • “Яка ви гарна”;
  • “Сіренький, виглядає дешево, блискавка, пояс, все не акуратно”;
  • “У цьому образі дійсно зручно сходити в кіно, на дачу поїхати на шашлики, але він зовсім не с*ксі”;
  • “Краще одягайтеся самі”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.