Дорого-багато: Слава Камінська з’явилася в шубі і платті за нечувані для українців гроші – рік працювати

Співачка Слава Камінська з популярної групи НеАнгели любить красиво і дорого одягатися, у неї є можливість це робити.

А після розлучення з чоловіком Едгаром Камінським вона часто показується в досить сміливих нарядах, які показують її розкішну фігуру. Для зустрічі Нового року Слава обрала дуже креативне вбрання від відомого українського дизайнера Ельвіри Гасанова (Gasanova). Вартість такого наряду в каталозі бренду вказана в 65 тисяч гривень.

Слава Камінська в сукню за 65 тисяч гривень
Слава Камінська в сукню за 65 тисяч гривень

Плаття міді з довгими рукавами виконано з сіточки, розшитої паєтками, що красиво мерехтять при кожному русі. Основа – чорне обтягуюче боді з глибоким декольте, що підкреслює чудове тіло співачки. Доповнено образ красиво укладеним волоссям і яскравим вечірнім макіяжем. У такому вигляді Камінська зустрічала Новий рік і зробила відео селфі біля дзеркала (подивитися можна в кінці статті).

Дивлячись на бездоганну фігуру співачки складно сказати, що вона народила двох дітей.

Слава Каминська з дітками
Слава Каминська з дітками

У коментарях вона повідомила, що в новорічну ніч було дуже весело, але вранці вона відчувалася дуже погано.

Але скоро погане самопочуття пішло і Слава показала себе на вулиці – похвалилася своєю новою шубкою пастельного відтінку і вільного крою. Передплатниці її розпитали, з чого зроблена шуба, скільки коштує. Слава відповіла, що це штучне хутро з натуральної вовни, його називають “чебурашка”, воно дуже приємний на дотик. А вартість шубки не така і висока – трохи більше 7 тисяч.

Слава Камінська з коханою шубці
Слава Камінська в улюбленій шубці

На фото також видно розкішний позашляховик Мерседес вишневого кольору, вартість такого автомобіля перевищує 1 мільйон гривень.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.