Пухкенька Настя Каменських і Потап в шкірі: артисти показали як проводять “ранок після свят”

Ні для кого з фанатів NK не секрет, що вона вранці займається спортом, і привчає до правильного способу життя і свого благовірного.

Як би Потап і не намагався, він все одно ніяк не виробить в собі звичку бігати вранці і харчуватися правильної їжею без підсилювачів смаку.

Навіть у свята Каменських не змінює своєї традиції. Так, 5 січня з самого ранку співачка поділилася фото з пробіжки, і туди дивним чином потрапив Потап.

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для селфі з самого ранку: після свят виглядають бадьоро

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку
Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку

Якщо Настя ще одягнена зі спортивного в червоному світшоти і білому пуховій жилеті, то Потап зовсім не був готовий до тренувань – приміряв сорочку і невластиву для зими тонку шкіряну курточку.

Нагадаємо, Зіркове подружжя Олексій Потапенко і Настя Каменських відзначили Новий рік разом з батьками в домашніх умовах.

Співачка вибрала для торжества шовкове плаття-сліп на тонких бретелях смарагдового кольору, а Потап засвітився на фото в червоній піжамі і з заспаним обличчям.

Настя Каменських і Потап вирішили позувати для Селфі з самого ранку
Настя Каменських і Потап здивували нарядами на свято: піжамна вечірка?

Також відразу після Нового року Настя і Потап разом зі своїми сусідами, і, за сумісництвом кумами, Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою вирушили на каток.

Там вони провели цілий вечір, один одного фотографуючи, і публікуючи знімки в соціальній мережі Інстаграм.

Відзначимо, що Настя Каменських – одна з найпопулярніших Інстаграм-блогерів України. Вона показує свою зоряну життя “без прикрас “, тому нерідко може опублікувати і своє фото без фільтрів і макіяжу.

На її блог підписані понад 5 мільйонів 200 тисяч осіб.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.