Юлія Висоцька поділилася дивовижно смачним рецептом, як підтримати імунітет і зробити приємний подарунок

Провідна передачі "Їмо вдома " Юлія Висоцька порадувала своїх передплатників новим корисним рецептом.

Юлія зараз живе в Італії, а свою мега-популярну передачу “Їмо вдома” перевела в онлайн-формат. Випуски вона веде в своєму мікроблозі Інстаграм у вигляді інтерактивної кулінарної студії.

А також, для тих, хто хоче жити довго і здорово, виглядати молодше і все це без виснажливих дієт, Юлія пропонує унікальний марафон, який вона назвала “Ем, бегу, живу” (ознайомитися ви можете по посиланню).

Для кого Юлія Висоцька проводить марафон
Для кого Юлія Висоцька проводить марафон

Записатися для участі в марафоні може кожен бажаючий.

А в своєму Інтаграмі ведуча, гастрономічний експерт і автор кулінарних книг, що стали бестселерами, поділилася унікальним рецептом горіхового міксу, як його роблять в Італії. Юлія показала також, як такий мікс вона перетворює в приємний подарунок, який порадує навіть самого вибагливого гурмана.

У своєму відео (подивитися можна в кінці статті) вона детально розповіла про кожен вид горіхів, його склад, користь для організму.

А сам рецепт такий: треба взяти суміш самих різних горіхів, чим більше різновидів, тим краще. Деко треба застелити пекарської папером, висипати горіхи, полити оливковою олією і кленовим сиропом (можна будь-яким іншим), трохи посолити і присипати свіжими гілочками розмарину. Все це відправити в духовку, нагріту до 170 градусів, буквально на кілька хвилин.

Ореховый микс от Юлии Высоцкой
Горіховий мікс від Юлії Висоцької

За словами Юлії саме такий рецепт робить горішки просто казковими на смак, а аромат чудовий.

Для подарунка Юлія взяла коробку, застелила її пергаментом, помістила остиглі горіхи і красиво спакувала.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.