Потап похвалився розкішним подарунком від коханої Каменських: переплюнула Горову остаточно і безповоротно

Відома українська співачка Настя Каменських зробила своэму зірковому чоловіку розкішний подарунок. Шанувальники вже встигли оцінити його в Інстаграмі Потапа.

Герої нашої сьогоднішньої статті починали свій творчий шлях разом, але з часом з робочих відносини переросли в дещо більше, хоча довгий час вони приховували свій роман від публіки. Нарешті все стало відомо у 2019-му, коли відбулося пишне весілля Потапа і Насті.

Свадьба Потапа и Насти
Весілля Потапа і Насті

З тих самих пір закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, а також продовжують разом підкорювати творчі вершини. Не так давно у Каменських вийшов кліп на нову чуттєву пісню “Vibe”, яку вона написала разом з чоловіком.

Настя Каменських - топ п'ять найгарячіших образів
Кадр з кліпу Vibe

Судячи з усього, в їхньому домі панує повна ідилія, що доводить новий пост Потапенко в Instagram. У кадрі продюсер позує в домашніх штанах і футболці, стоячи поруч з величезним портретом самого себе:

“Моя кохана зробила мені несподіваний і неймовірний подарунок! Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень. Це перша робота, яка точно передає мій внутрішній стан. Це крутіше, ніж будь-який подарунок, це мистецтво! У рік свого 40-річчя я просто зобов’язаний випустити соло альбом і зробити цю картину його майбутньою обкладинкою!”, — написав захоплений репер.

Коментатори тут же взялися ділитися своїми думками щодо подарунка:

  • “Ось що значить — кохана знає, що дарувати. Ви неймовірні. Любові вам”;
  • “Так мило!”;
  • “Яка краса”;
  • “Неймовірна робота”;
  • “Класна картина, жива”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не буде перебільшенням сказати, що дружина Потапа догодила не тільки йому самому, але і величезній армії їхніх шанувальників.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.