Розпустила волосся і забула капелюшок – зворушлива і ніжна Катя Осадча вразила Горбунова в саме серце

Ведуча популярної передачі "Світське життя" на каналі 1+1 Катерина Осадча вибрала оригінальний спосіб, як привітати українців зі світлим святом.

На своїй сторінці в Інстаграме Катя опублікувала два дуже зворушливих своїх фото і підписала теплими словами привітань.

Фото Каті Осадчої
Фото Каті Осадчої

На портреті вона з’явилася в білому трикотажному платті з пишними плічками, волосся вільно розпущені, в руках гілка штучних квітів з декоративною памороззю. Фото використовував ефект розмивання фону, тому фото вийшло романтичним і дуже затишним.

На другому фото – портрет Каті крупним планом. На ньому красуня загадково посміхається, що дуже вдало ілюструє урочисту подію – народження Ісуса.

Портрет Каті Осадчої
Портрет Каті Осадчої

Катя Осадча – мама двох синів. Старшого Іллю вона народила в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком, за якого вийшла заміж у 18 років. Але сім’я не склалася і в 2004 пара розлучилася. Іллю вирішили виховувати разом – хлопець практично жив на три сім’ї – то з Катею, то з батьком, то з батьками мами.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

У 2017 році шанувальників і пресу вразила раптова новина: Катерина Осадча вагітна і виходить заміж за батька дитини – актора і ведучого Юрія Горбунова, в яких вона разом вела ряд проектів.

Весілля Юрія Горбунова і Каті Осадчої відбулася вже після народження сина, хоча розписалися вони раніше
Весілля Юрія Горбунова і Каті Осадчої відбулася вже після народження сина, хоча розписалися вони раніше

Пара одружилася, а через 2 місяці у них народився хлопчик, якого назвали Іван. Хлопчика довго приховували від папараці, тільки в трирічному віці стали публікувати фото в своїх соціальних мережах.

Юрій Горбунов з маленьким Ванею
Юрій Горбунов з маленьким Ванею

Зараз пара відпочиває, Катя знімає свою передачу, а на екрани незабаром вийде шоу “Голос”, де вони з Юрієм традиційно будуть ведучими.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.