Шальна Леся Никитюк в банному халаті показала свої зимові розваги: “Я тебе зліпила з того, що було”

Весела Леся Никитюк смішно потролила зиму цього року, коли навіть на Різдво не тріщать морози, а йде нудний дощ.

Ця зима надовго залишиться в пам’яті: снігу немає, морозу немає, навіть на високогір’ї Карпат в Буковелі покататися можна хіба що на підйомнику. Багато знаменитостей вирішили поїхати на гірськолижний курорт в надії хоч там на санчатах покататися, але в новорічну ніч і на святвечір там йшов дощ.

Леся Никитюк в Буковелі
Леся Никитюк в Буковелі

Леся Никитюк також заїхала в Буковель на пару днів, але погода її розчарувала. Так що ведуча Le Маршрутки відвідала соляну кімнату, пообідала в дорогому Буковельському ресторані і поспілкувалася з іншими зірками, які там відпочивають. Новорічні канікули в Карпатах провели Тіна Кароль з сином, Камалія з чоловіком і доньками, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт і інші.

На Різдво дівчина вирішила провідати батьків у рідному Хмельницькому.

А там теж ніякої зими. Леся навіть вивела свого песика Рафіка гуляти прямо в халаті і рушник після ванній – а що, зовсім тепло. Хоча один атрибут зими все-таки є – сніговик, зліплений в той єдиний день, коли йшов сніг. Вигляд у нього досить потасканий і Леся сумно пожартувала:

Я тебе зліпила з того що було …

А песику сніговик сподобався – хоч якась розвага. Леся вирішила заспівати своїм передплатникам колядку, а Рафік за цей час поцупив у сніговика ніс-морквину і наполовину зжував його. Леся відібрала і зробила “ринопластику ” бідної сніжної скульптури, якої дуже незатишно стояти під дощем, але інших варіантів немає і найближчі дні не передбачається – така погода ще протримається кілька днів точно. Щоб подивитися відео від Лесі Никитюк, пройдіть по стрілочки.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.