Настя Каменських вагітна від Потапа: 4 фотодокази, після яких всі сумніви відпадуть

Про те, що співачка Настя Каменських вагітна від Потапа подейкують ще з часів їхнього одруження.

Настя Каменських вагітна? Це питання не дає спокою шанувальникам співачки після звістки про весілля Насті і Потапа. Самі ж артисти всіляко провокують і підігрівають чутки про можливе поповнення в сімействі. У Інстаграм-блогах зоряної пари можна знайти безліч неоднозначних фотографій, на яких здається, що Каменських вагітна.

Наприклад, це фото викликало справжній ажіотаж в Мережі, адже здається, що Потап спеціально прикриває живіт коханої, щоб він не потрапив в кадр.

А на іншому літньому фото, де Каменських наділа кремове плаття вільного крою, в якому чітко видно кругленький живіт. Коментатори сміливо заявили під знімком – Каменських вагітна від Потапа.

Одне з недавніх фото Каменських також викликало бурю обговорень. Крім того, що на знімку чітко видно далеко не плоский живіт Каменських, вона ще й виглядає блідою і змученою. Шанувальники припустили, що Каменських може мучити токсикоз через вагітність.

Навіть на останніх фото з Нового року прихильники зуміли запідозрити Каменських в вагітності. Адже артистка обрала сукню вільного крою, яке добре приховало форми співачки.

Варто відзначити, що сама Настя Каменських запевняє, що коли вона й справді буде чекати дитину, то приховувати це не має наміру. Але як скоро це станеться – вона і сама не знає. А шанувальники зіркової пари настільки бажають, щоб у улюблених артистів нарешті народився первісток, що намагаються знайти на фотографіях докази того, що Настя Каменських вагітна від Потапа.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.