Дорофєєва похвалилася хазяйновитим чоловіком-альфонсом: Дантес готує сніданки для Наді навіть на Балі

Відома українська співачка Надя Дорофєєва з чоловіком влаштували собі зимові канікули на Балі, але навіть у відпустці Дантес готує коханій дружині сніданки.

Як і багато інших артистів, герої нашої сьогоднішньої статті вирішили втекти з вогкої України в теплі краї. Новий рік і Різдво вони зустріли на сонячному Балі, де милуються красивими пляжами і приймають сонячні ванни на березі моря. Туди вони вирушили разом з друзями — київськими рестораторами Мішею і Дашею Кацуріними.

Надя Дорофеева и Владимир Дантес на Бали
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі

Звичайно, для своєї армії фанатів знамените подружжя регулярно публікує нові фото і відео з відпочинку в соціальних мережах. Так, у себе в Instagram-stories Надя показала свій добрий ранок — Дантес на кухні їх арендованої вілли готує їй на сніданок яєчню.

Скриншот из Инстаграм Нади Дорофеевой
Скріншот з Інстаграм Наді Дорофєєвої

Варто зазначити, що в рамках програми “Зірковий шлях” Володимир одного разу зізнався, що в їхній родині готує він, тоді як змусити піти на кухню екс-солістку групи “Время и Стекло” практично неможливо. Іноді чоловік Наді Дорофєєвої бурчить через це на дружину, проте, це ніяк не відбивається на їх коханні один до одного.

Володимир Дантес розповів здивував одкровеннями про особисте життя
Володимир Дантес

До речі, Дантеса багато хто сприймає, як альфонса. Більш того, у свій час він навіть вів жартівливий блог “для самостійних і сміливих чоловіків”, яких вважають підкаблучниками.

Дантес відповів на запитання шанувальників
Дантес і Дорофєєва

Втім, в інтерв’ю Раміні Есхакзай співак розповів, що насправді у них загальний сімейний бюджет, хоча на початку відносин дружина заробляла більше за нього і як чоловіка, це виводило його з себе. При цьому в їх парі питання про гроші не стояло ніколи, а сам себе Володимир альфонсом не вважає.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.