Дика Надя Дорофєєва осідлала залізного коня – шанувальники захопилися: “Який бампер!”

Українська епатажна зірка Надя Дорофєєва з Дантесом вже більше тижня відпочивають на Балі - райському острові в Індійському океані. Вона часто радує шанувальників новими фото.

Пара Дорофєєва і Дантес вирішили на саму сльотаву пору виїхати подалі від зими і вибрали тропічний острів Балі в Індійському океані. Вони разом зі своїми друзями – київськими рестораторами Михайлом і Дашею Кацуріними зняли віллу в віддаленому від міської суєти місці і насолоджуються тишею і спокоєм.

Надя Дорофєєва на Балі
Надя Дорофєєва на Балі

Пара вибрала досить економічний вид відпочинку – вілла на дві пари, відсутність готового харчування – їм самим доводиться готувати собі їжу або ж відправлятися в ресторан, які там дуже дорогі. Тому найчастіше сніданки і обіди готують самі.

Дантес смажить яєчню
Дантес смажить яєчню

Як відомо з інтерв’ю Дантеса, Надя не великий любитель стояти біля кухонної плити і це трапляється вкрай рідко. Чоловік спеціально перевіз свою маму з Харкова і купив їй квартиру неподалік, щоб частіше їсти мамині ситні обіди.

Дантес зі своєю мамою за цим
Дантес зі своєю мамою за цим

Зараз мама далеко, в Києві, тому Дантесу і його друзям, які знають толк в їжі, доводиться викручуватися з харчуванням.

А Надя тим часом розслабляється і відпочиває на повну силу. Наприклад, катається на мопеді, який вони взяли в оренду.

Надя Дорофєєва на мопеді
Надя Дорофєєва на мопеді

Як написав Дантес, Надя краще водить, ніж він – після аварії в 2006 році, коли його на мопеді збив водій-лихач, у нього страх перед дорогою.

Надя Дорофєєва на мопеді
Надя Дорофєєва на мопеді

Шанувальникам фото Дорофеєвої дуже сподобалося. Чоловіки захопилися:

Ось це бампер!

Тільки незрозуміло, що вони мали на увазі – мопед або Надіну ідеальну фігуру. Ну а дівчата зітхнули – їм би так.

 ""

Багато українських знаменитостей зараз вирушили в теплі краї, хто в Дубаї, хто на Мальдіви. Ось Настя Каменських теж з Потапом полетіли туди, де тепло – подробиці по посиланню.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.