66-річна Любов Успенська в обтягуючому костюмі здивувала шанувальників нездоровою худорбою: “Висохла зовсім “

За останні кілька років зірка шансону Любов Успенська дуже змінилася.

Співачку часто критикують за зловживання пластичними операціями і уколами краси. Дійсно, неозброєним оком видно, що артистка неодноразово робила підтяжку обличчя, збільшувала губи і користувалася іншими процедурами, щоб здаватися молодше свого віку. Крім того, незважаючи на свій вік, Успенська демонструє форми при першій-ліпшій можливості, вибираючи для виходу в світ і для виступів досить сміливі наряди.

Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання
Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання

Звичайно, багато хто засуджує артистку, але ще більше людей захоплені зовнішнім виглядом Любові в 66 років.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Любов Успенська опублікувала свіже фото, на якому позувала в облягаючому, блискучому чорному костюмі. Її волосся було зібране, а образ доповнив яскравий макіяж. Облягаючий костюм підкреслив схудлий фігуру артистки, а сама Любов виглядала дуже молодо на знімку.

У підписі до фотографії 66-річна співачка повідомила, що вже готова до трудових буднів і готує для своїх шанувальників нові пісні.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати новий знімок. Хтось запідозрив Успенську в фотошопі, а хтось просто захопився її зовнішнім виглядом. «Успенська, ви як дівчинка!», «Струнка, Молода, Красива», «Вона тільки морквину гризе, щось висохла зовсім», «Тільки одна я бачу кривої фотошоп?», «Ой ну прям дівчинка, ось молодець», «Як завжди шикарна» – коментують користувачі Мережі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.