Хюррем знову вагітна – і кого на цей раз вона подарує своєму султанові в 2021 році? УЗД відкрило таємницю

Актриса Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем-султан в так полюбився серіалі, по реальності не так успішна в особистому житті. У кіно вона була мамою 5 дітей від султана.

А в житті Мер’єм так жодного разу заміжня поки не побувала, хоча у неї є 6-річна дочка Лара, а зараз жінка вагітна другою дитиною, яка має народитися з дня на день – в середині січня. Жінка показала, як виглядає зараз.

Мер'єм Узерлі на початку 2021 року
Мер’єм Узерлі на початку 2021 року

Першу дочку Мер’єм народила від турецького бізнесмена Джана Атеша. Вони жили кілька років в цивільному шлюбі, але коли чоловік дізнався, що актриса завагітніла, кинув її і відмовився від дитини.

Мер'єм Узерлі і Джан Атеш
Мер’єм Узерлі і Джан Атеш

Це і стало причиною того, що Мер’єм Узерлі перестала зніматися в продовженні серіалу “Пишне століття” – у неї почалася депресія через зраду коханого чоловіка. Їй навіть довелося лікуватися у психолога. Уже після народження малятка Джан пошкодував про свій вчинок і визнав Лару своєю дитиною, але Мер’єм не змогла його пробачити. А її роль у фільмі віддали старшій Вахіде Перчин.

Потім тривалий час Мер’єм Узерлі ні з ким не зустрічалася, а займалася кар’єрою і вихованням дочки.

Мер'єм Узерлі з донькою Ларою
Мер’єм Узерлі з донькою Ларою

На початку 2020 року Мер’єм офіційно заявила, що виходить заміж і навіть похвалилася весільним платтям. Ім’я свого обранця не відкрила, відомо тільки, що він багатий бізнесмен із США, розведений, у нього є дочка, з якою Мер’єм чудово ладнає. Чоловік заради коханої переїхав до Німеччини.

Новий обранець Мер'єм Узерлі
Новий обранець Мер’єм Узерлі

Але тут грянув карантин і весілля довелося відкласти – Мер’єм мріє про пишному торжестві з великою кількістю гостей.

В середині літа вона оголосила, що вагітна і весілля відкладається на 2021 рік, після народження дитини і закінчення карантинних обмежень. Майбутня мама відразу сказала, що УЗД показало в неї дочку. Так скоро вона буде займатися трьома дівчатками – Ларою, дочкою майбутнього чоловіка і новонародженої малятком.

Поки готувався цей матеріал, стало відомо, що Мер’єм Узерлі успішно народила другу доньку – подробиці, фото і ім’я по посиланню.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.