Співачка Настя Каменських своїм новим фото з відпочинку тільки засмутила прихильників: “Подивись у вікно “

Популярна українська співачка Настя Каменських дуже любить радувати своїх шанувальників в соціальних мережах різними знімками, відео та історіями.

Співачка Настя Каменських з чоловіком Потапом зараз відпочивають на одному з райських островів, вони не назвали конкретно, але швидше за все це Мальдіви. Дівчина щодня ділиться гарними фото і відео, але її пост за вечір 8 січня викликав люту критику.

Настя стоїть на пляжі з білого піску, навколо високі пальми, на небі – захід. На ній біла сорочка і джинсова спідниця.

Настя Каменських на тлі заходу
Настя Каменських на тлі заходу

Дівчина милується сонцем і міркує:

Я хочу сказати, що світ навколо нас такий гарний. Чи не десь далеко, а там, де ми знаходимося в дану секунду. Нам потрібно просто іноді озиратися навколо і помічати цю красу

Частина передплатників захопилася, як завжди, і самої красунею, і оточуючим її світом.

А багато запитали, чому це для одним карантин і заборони, а іншим все можна.

 ""

Інші послухалися ради Насті і подивилися у вікно. За побачили там не краса світу, а димлять труби і брудні міські вулиці.

 ""

 ""

Треті сказали, що життя від зарплати до зарплати не дозволяє не те, що їздити на курорти, а насолодиться навіть тим, що дійсно прекрасного є навколо.

 ""

 ""

Ще дехто вирішив пройтися по самій артистці і звинуватили її у відсутності фантазії.

 ""

 ""

Багато українських селебрітіс на різдвяні канікули відлетіли у теплі краї, ще до того, як почався локдаун. Але більшість українців навіть сходити з ресторан або кафе не можуть, змушені працювати. І людей стали дратувати такі пости, коли зірки, яеі весь рік скаржилися на відсутність доходів, витрачають шалені гроші на елітні курорти.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.