Дружина Григорія Решетника Христина після недавніх пологів в халатику показала, як доклала малюка до погруддя

Ведучий самого романтичного шоу "Холостяк " Григорій Решетник разом зі своєю тепер уже багатодітної дружиною зараз відпочиває на Західній Україні.

Туди сімейство вирушило ще напередодні Нового року. Не завадило навіть що, що Христина тільки недавно народила, і ще відновлюється після пологів.

Варто відзначити, що навіть відразу після пологів дитину Крістіна виглядала блискуче – позувала в розкішній сукні

І зараз дівчина вже повернулася практично всіма силами в Інста-блогінг, радуючи аудиторію своїми новинами і новими фотографіями.

На одному з останніх вона з новонародженим малюком позує в готельному номері на ліжку.

На Христині Решетник надітий біленький халат, очевидно готельний.

Нагадаємо, раніше дружина незмінного ведучого шоу «Холостяк» Христина Решетник на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала фото в піжамі. На кадрі знаменитість з’явилася в домашньому вбранні, продемонструвавши кругленький животик (знімок був зроблений ще під час третьої вагітності).

Під публікацією дівчина зізналася, що під час третьої вагітності набрала дуже мало кілограм. Якщо при перших двох набирала по 8 кілограмів, то в третій раз за все шість.

Після пологів вона дуже швидко відновилася і знайшла колишні стрункі форми

Христина Решетник з молодшеньким
Христина Решетник з молодшеньким

Відзначимо, глава сімейства Григорій Решетник скоро, вже в 2021 році, стане ведучим нового проекту “Холостяк “, головний герой якого вже відомий.

Не виключено, що українська команда проекту попрацює і над продовженням напрямки “Холостячки “, адже історія Ксенії Мішиной виявилася найбільш рейтинговим проектом на українському ТБ за 2020 рік.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.