Нова пасія сина Тарзана Архипа не сподобалася Наташі Корольовій: “Тільки стриптизерок нам і не вистачало”

Нещодавно стало відомо про те, що вже дорослий син Наташі Корольової знайшов собі супутницю - його обраницею стала двадцятирічна Мелісса з Москви.

Дівчина займається танцями на пілоні, активно веде свій профіль в Інстаграмі і, мабуть, познайомилася з сином співачки на одній зі столичних вечірок. Сама Королева спробувала м’яко висловитися про “майбутньої невістки”, але дипломатичність у неї не вийшла.

Архип Глушко і Мелісса
Архип Глушко і Мелісса

Свідки кажуть, що коли Королева дізналася, чим займається обраниця її юного сина, то в серцях сказала:

“Нам тільки в родині ще стриптизерок не вистачало … для повного комплекту “

18-річний Архип вже давно “радує” свою знамениту маму неабиякими відносинами – майже всі його партнерки по тій або іншої причини не були схвалені артисткою.

Обраниця Архипа Глушко Мелісса
Обраниця Архипа Глушко Мелісса

Нагадаємо, що тільки на початку літа Архип розлучився з учасницею Дом-2 Марією Слугіною, про яку ходять чутки як дівчину за викликом. Королева була категорично проти їх зв’язку, до того ж Марія на 7 років старше хлопчика, якому тоді не було і 18 років.

Архип Глушко і Марія Слугін
Архип Глушко і Марія Слугін

Зірка каже, що з усіх сил намагається не втручатися в особисте життя хлопчика, але іноді це просто неможливо. Адже все-таки її син повинен підібрати собі гідну наречену з близького кола, а не пов’язувати себе з неперевіреними, “легковажними” дівчатами з багатим життєвим досвідом за спиною. Саме такий здається Наташі нова пасія Архипа, сам юнак на коментар мами в соціальних мережах ніяк не реагував – але можливо, вони обговорювали цю тему один на один.

Мелісса - дівчина Архипа Глушко
Мелісса – дівчина Архипа Глушко

Підписчики хлопця не схвалили його нову подругу – мовляв, взагалі незрозуміло, що він в ній знайшов, та й навіщо йому така “творча” пасія на кілька років старша за нього самого. Відповіді від самого Архипа не було.

Мелісса танцює на пілоні
Мелісса танцює на пілоні

Проте, Мелісса – ще цілком непоганий варіант, адже дівчина змінила заради сина Королевою свої захоплення на більш “пристойні”, а саме – пішла в модельний бізнес. Поки через приємну зовнішность в цій сфері все складається. У будь-якому випадку, подальший розвиток подій поки залишається загадкою – саме Архип буде вибирати, чи залишатися далі з дівчиною в стосунках чи ні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.