Як виглядають дружина і діти автора “Студії Квартал – 95” Тамбовського вовка Валерія Жидкова

Валерія Жидкова публіка полюбила не тільки за влучні, гострі соціальні жарти, але і за амплуа злегка цинічного інтелектуала.

“Квартал 95” сяє багатьма гідними коміками та гумористами, але тільки один з них виділяється особливою солідністю образу. Таку роль чоловікові навіть грати не доводиться, адже в житті він сам відповідає всім характеристикам, з яких складається його сценічний образ. І справа не тільки в тому, що “Тамбовський вовк” народився в Тамбові – а в філософському відношенні до життя в цілому.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Творча кар’єра Валерія почалася ще в самої юності – тоді доля привела його в шкільний КВН, і оточення досить швидко помітило обдарованість хлопчика. Він умів розповісти байку з серйозним обличчям так, що весь зал реготав, при цьому ніхто з ровесників повторити майстерність не міг. Таке поняття, як стенд-ап, прийде в СНД набагато пізніше – підліткові роки Жидкова пройдуть в знайомстві зі сценою і “промацуванням” глядача, а вже в студентський період він щосили буде працювати сценаристом.

Валерій Жидков з дружиною
Валерій Жидков з дружиною

Дивно, але на вигляд холодний і беземоційний артист вдома стає люблячим сім’янином. На питання журналістів про те, чому ж Жидков волів сім’ю замість більш доречного статусу холостяка (жіночі серця чоловік до цих пір збирає), він тільки зазначає, що після знайомства з майбутньою дружиною шансів на свободу у нього не залишилося.

Валерій і Марія Жидкова
Валерій і Марія Жидкова

А все тому, що занадто підкорила його прекрасна Марія, з якою вони зустрілися ще в університеті. Дівчина після занять залишалася на гурток народних танців, а КВН-щики, що займали актовий зал після танцюристів, часто проводили з ними час разом. Так і зав’язалися між ними відносини, що перетворилися в міцний союз.

Переїзд Жидкова з Росії в Україну (тут він добре спрацювався з “Кварталом”, тому давно звали) розлучив пару – у Марії залишалася своє життя в Росії, і спочатку подружжя були впевнені, що спокійно зможуть підтримувати відносини на відстані. Але вже через місяць довелося знову з’їжджатися через обопільної депресії, адже жити одне без одного було нестерпно.

Сім'я Валерія Жидкова зараз
Сім’я Валерія Жидкова зараз

Марія вирішила перебратися до Києва, де вже через рік народила дівчинку Єлизавету. Ще через пару років у них з’явився друга спільна дитина – дочка Софія.

Зараз вони продовжують жити в столиці України – Валерій працює в улюбленій гумористичної сфері, тісно співпрацюючи з телебаченням, а Марія підтримує його проекти і виховує доньок. Сам комік стверджує, що зовсім не утримує дружину вдома, і позитивно поставиться до її ідеям повернутися на роботу – якщо вона захоче. Але поки їм обом комфортно в своїх ролях, більше господарством займається саме дружина.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.