Віра Брежнєва похвалилася домашнім костюмом за 10 тисяч: обходиться Меладзе в кругленьку суму

Екс-віагрянка Віра Брежнєва в Інстаграмі зібрала величезну аудиторію фанатів, для якої вона є незмінною іконою стилю і регулярно підтверджує цей статус.

Співачка вміє показати себе у всій красі, причому їй необов’язково для цього надягати найсміливіші сукні з гардеробу. Так, днями Віра похвалилася затишним домашнім образом, отримавши масу компліментів від користувачів мережі.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

На новому фото артистка позує у вовняному бежевому костюмі від відомого російського бренду за 27,5 тисяч рублів (10,5 тисяч гривень). Розпущене волосся і легкий макіяж додають образу Брежнєвої особливої ніжності.

“Зараз більше часу проводжу вдома… На роботі ви мене бачите і знаєте, я можу бути різною, а ось вдома я домашня. Умиротворена і мовчазна, ніжна і турботлива. Хоча є одна людина, яка навіть вдома розглядає в мені щось особливе”, — підписала публікацію виконавиця.

Судячи з усього, мова про коханого чоловіка Віри Брежнєвої — музичного продюсера і композитора Костянтина Меладзе. Офіційним подружжям вони стали один для одного у 2015-му, хоча відносини між ними зав’язалися набагато раніше.

Пара ретельно приховувала їх від публіки, оскільки роман набирав обертів ще за часів “ВІА Гри”. На той момент і Віра, і Костянтин знаходилися в своїх минулих шлюбах.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

До слова, зараз закохані насолоджуються спільним відпочинком в Італії, де у них є власна нерухомість. На відміну від багатьох інших артистів, які вирушили на зимові канікули в теплі краї, Брежнєва і Меладзе милуються засніженими краєвидами і зганяють з талії наслідки святкових салатів катанням на лижах.

Вера Брежнева и Меладзе в Италии
Віра Брежнєва і Меладзе в Італії
Скриншот из Инстаграм Веры Брежневой
Скріншот з Інстаграм Віри Брежнєвої

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.