Найбагатша співачка України Камалія поділилася враженнями від відпочинку в Буковелі: “Це ще не Європа “

Відома і найбагатша співачка України Камалія показала, як і де проводить зимову відпустку.

Більшість вітчизняних і не тільки зірок шоу-бізнесу на зимові канікули відправилися в теплі краї за кордон, а ось Камалія з чоловіком і дітьми вирішила відправиться на гірськолижний курорт. По скільки багато гірськолижних курортів зараз закриті (наприклад Альпи) артистка з сім’єю вирішила відвідати український Буковель.

Камалія з сім'єю відпочиває в Буковелі
Камалія з сім’єю відпочиває в Буковелі

Камалія вирішила поділитися враженням відпочинку в Україні. Співачка опублікувала новий пост в своєму Інстаграмі. На фото радісна і щаслива Камалія позувала на лижах.

Артистка зазначила, що приємно здивована рівнем послуг, що надаються. При цьому вона зауважила, що все одно курорт України не дотягує до європейських.

«Завдяки коронавірусу, коли для багатьох закриті інші гірськолижні курорти (в Альпах наприклад), ми вирішили відвідати Буковель і були приємно здивовані рівнем послуг, що надаються. Це ще не Європа, але не дуже далеко. », – написала Камалія.

Крім того, найбагатша артистка України зазначила, що в цьому році в Буковелі досить високі ціни на послуги, які багатьом українцям не по кишені.

«Але потрібно мати на увазі, що більшість українців не можуть дозволити собі платити ті ціни, які вони ввели в цьому році. Коли в наступному році для українців відкриються інші зимові курорти, буде можливість вибрати кращий курорт з кращими цінами і послугами. », – повідомляє співачка.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.