Холостячка Ксенія Мішина кинула закоханого Еллерта і розважається з іншим, а він просить її одуматися

Відгриміли новорічні свята і закохана пара Мішиной і Еллерт повернулася з Буковеля, де хотіли покататися на лижах, але не вийшло. А після їх разом не бачили.

Ксенія і Олександр, як відомо, тепер живуть разом, вони зняли нову квартиру і насолоджуються своєю любов’ю.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом

Новий рік пара вирішила зустріти на зимовому курорті і відправилася в Буковель. Але зима цього року піднесла не дуже приємний сюрприз – сніг падав всього 1 день і знову змінився дощем. Так що, як пожартував Саша Еллерт, він “катався на підйомнику” і стрибав в “замети бруду”.

Олександр Еллерт на підйомнику
Олександр Еллерт на підйомнику

А потім їм довелося повернутися до Києва, тому у Ксенії зараз розпал зйомок нового серіалу “Клятва лікаря”, де у неї одна з головних ролей – лікаря швидкої допомоги.

І Еллерт залишився один, так як зйомки тривають по 12-14 годин на добу, свою кохану він бачить час від часу. У своєму Сторіс він показав себе в образі нової породи собачок під “Еллерт”, яка чекає не дочекається, коли господиня повернеться додому.

Кумедний пост Олександра Еллерт
Кумедний пост Олександра Еллерт

Після Різдва Ксенія в своєму Інстаграмі показала бекстейдж нового фільму, а Сторіс опублікувала окремі кадри з нових серій.

Пост Ксенії Мішиной (скріни)
Пост Ксенії Мішиной (скріни)

На одному фото видно, як Ксенія балується зі своїм партнером по зйомках актором Олександром Піскуновим. А на другому – вона з ним лежить в ліжку і вони показують закохану пару. Що про це думає її справжній коханий – поки залишається таємницею, він ніяк не коментує.

Але під фото, яке Мішина виклала в якості підсумків минулого року і мотивації на наступний, Олександр відгукнувся коротенькою фразою:

Крик душі Олександра Еллерт
Крик душі Олександра Еллерт

На що його друзі з властивим їм почуттям гумору відповіли – для цього треба було вибирати стару і некрасиву, ті завжди вдома. А раз вибрав успішну красуню, нехай терпить і чекає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.