На відпочинку з Настею Каменських: Потап поділився кумедними знімками з відпустки на Мальдівах

Потап і Настя Каменських уже кілька днів відпочивають на райському острові, але не забувають радувати шанувальників знімками з відпочинку.

Багато українських знаменитостей на час локдауна вирішили влаштувати собі відпочинок в теплих краях. Так, Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили в Дубаї, Дорофєєва і Дантес – на Балі, Монатік, Оля Фреймут, Оля Полякова полетіли на Мальдіви. Потап з Настею Каменських не стали винятком і так само, як і колеги по сцені вже кілька днів відпочивають на Мальдівських островах.

Потап і Настя Каменських на Мальдівах
Потап і Настя Каменських на Мальдівах

Оскільки і Потап і Настя є не тільки артистами, а й ще активними користувачі соціальних мереж, вони регулярно діляться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео з відпочинку.

Так, нещодавно Потап опублікував серію знімків, в якому зробив Селфі крупним планом. На першому знімку він один дивиться в камеру, а на наступних кадрах з’явилася його дружина Настя Каменських, яка нібито щось говорить на вушко коханому, а він здивовано слухає.

Потап опублікував кілька кумедних знімків
Потап опублікував кілька кумедних знімків

“Прислухатися до думок людей Важливих у Вашому житті, як мінімум корисно, слухати чужі думки – забавно, але формувати СВОЄ – необхідна константа, навчитеся не захаращувати свій горище мотлохом, правильні думки – прості і резонують з внутрішнім Я!”, – підписав знімки Потап .

Користувачі Мережі погодилися зі словами Потапа і відзначили, що вони з Настею дуже мило виглядають. «Дуже потрібні слова на сьогоднішній день», «Я завжди прислухаюся до думки людей», «Ахахах милі і смішні», «Такі милі», – коментують фоловерів.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.