Вагітна дружина Віктора Павлика показала круглий живіт в купальному костюмі: народжувати ще не скоро

Відразу після Різдва молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова приголомшила звісткою про свою вагітність.

26-річна Катерина Репяхова опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію фотографій, на яких вона позує разом зі своїм 55-річним чоловіком Віктором Павликом та тримає руку на своєму помітно кругленькому животі.

«Новий етап нашого життя. Це щастя. Це нескінченна любов », – підписала знімки Катерина.

Репяхова повідомила про вагітність
Катерина Репяхова повідомила про вагітність

Так дружина Віктора Павлика повідомила про швидке поповнення в родині і з того часу активно розповідає підписникам про свою вагітність.

Нещодавно Катерина Репяхова в своїх Інстаграм-сторіз вирішила відкрито показати, як зараз виглядає її тіло. Дружина Павлика сфотографувала себе в купальному костюмі, показавши крупним планом кругленький живіт.

Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой
Скріншот Інстаграм-сторіз Репяховой

Варто відзначити, що дівчина не повідомляла на якому терміні вагітності вона зараз знаходиться, але, судячи по формам, можна припустити, що Репяхова знаходиться приблизно на 5-му місяці.

Нагадаємо, зараз Віктор Павлик та Катерина Репяхова відпочивають на гірськолижному курорті в Буковелі. Майбутній батько Павлик займається активним відпочинком, катається на лижах і сноуборді, а ось Катерина береже своє здоров’я і цікаве положення, тому на лижі в цьому році не стає. Замість цього вона відпочиває в готелі, плаває в басейні і продовжує активно вести свій Інстаграм-блог, розповідаючи передплатникам про свою вагітність.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.