Заспана і в розтягнутій піжамі: Віра Брежнєва показала, як виглядає вранці перед Меладзе

Красуня Віра Брежнєва знає чим можна здивувати фанатів, особливо чоловічу половину. Слід зазначити, що вона офіційно визнана найкрасивішою співачкою.

Брежнєва завжди вміла користуватися цією красою, і робила це майстерно. Наприклад, знімалася в таких кліпах, де з одягу залишається тільки купальник і недбала сорочка поверх нього.

А в житті Брежнєва не раз дефілювала на модному подіумі

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Віра Брежнєва зараз
Віра Брежнєва зараз

Її краса ніколи не була спірною, але завжди залишалася предметом обговорень.

Для того, щоб блищати, Вірі не потрібні тонни гриму і кращої косметики – досить лише бути собою.

А її крайнє фото в Інстаграм доводить, що навіть вранці, з сонними очима і взагалі без макіяжу улюблениця Меладзе виглядає добре, бадьоро, маняще.

“Зараз більше часу проводжу вдома ..

На роботі ви мене бачите і знаєте, я можу бути різною, а ось вдома я – домашня. Умиротворена і мовчазна, ніжна і турботлива. Хоча є одна людина, яка навіть вдома розглядає в мені щось особливе “, – написала Віра Брежнєва, і опублікувала фото в своєму вязанном костюмчику кавового кольору.

Судячи по обличчю співачки, вона тільки недавно прокинулася, і не встигла навіть нафарбуватися.

Позує вона у себе на дивані у вітальні кімнаті.

Нещодавно від видання SPLETNIK стало відомо, що поки більшість росіян вже повернулися до роботи після довгих новорічних свят, багато зірок шоу-бізнесу все ще продовжують відпочивати і набиратися сил перед новим насиченим роком, а серед них і Віра Брежнєва.

Вона насолоджується активним відпочинком в горах разом зі своїм 57-річним чоловіком Костянтином Меладзе і дочками Сонею і Сарою.

Зоряна родина вирушила на один з популярних гірськолижних курортів – куди саме, Брежнєва не уточнила.

У своїх Сторіс в інстаграме Віра веде активний звіт, регулярно публікуючи фото і відео, і ділячись враженнями від поїздки.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.