Багатодітний татко Дядя Жора похвалився відпочинком в райському місці і показав дорослих дочок в купальниках

Відомий український комік і шоумен Вадим Мічковський, більш відомий за псевдонімом Дядя Жора, показав в соціальних мережах своїх дорослих дочок.

Як і багато інших артистів, герой нашої сьогоднішньої статті разом з сім’єю вирішив втекти з холодної України в теплі краї. Так, зараз Вадим з дружиною і дітьми насолоджується водами Карибського моря на пляжах Домінікани.

Гуморист одружений на дієтологині на ім’я Наталя, з якою він познайомився в рідному Хмельницькому ще за часів участі в КВН. Одружилися закохані через два роки відносин, а незабаром у них народилася старша дочка Уляна. Як подружжя розповідали в одному з сімейних інтерв’ю, дівчинка росте точною копією тата, причому як зовні, так і за характером.

Дядя Жора с женой и дочерьми
Дядя Жора з дружиною і дочками

Другою дитиною стала дочка Устіна, вона ж пішла в маму, а у 2017-му у пари народилася третя дівчинка, яку вони назвали Аміною. Причому ініціатором дітей завжди був Вадим.

Як люблячий чоловік і турботливий багатодітний батько, Дядя Жора багато працює, щоб сім’я ні в чому не мала потреби. Але і про відпочинок він теж не забуває і завжди бере з собою своїх улюблених жінок з собою, а також регулярно ділиться спільними фотографіями в Instagram.

Наталья и Вадим Мичковские
Наталя і Вадим Мічковські

На цей раз Мічковський похвалився знімком зі спадкоємицями і зворушливо привітав їх зі святом — днем доньки:

“Для мене, як для тата 3 чудових дівчаток, це особливий день. Татки мене зрозуміють, та й мами теж. Мої найулюбленіші і найкрасивіші дівчатка. Ви — сенс мого життя! І основний стимул. Спасибі, що робите мене найщасливішим чоловіком на Землі. Що може бути дорожче і цінніше, ніж такий подарунок долі, як діти? Спасибі Богу та дружині за ці подарунки”.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень в коментарях і відзначили, що від дочок Вадима око не відвести — ростуть справжніми красунями, з чим важко посперечатися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.