Христина Решетник з животом: невже дружина ведучого “Холостяка ” вагітна вдруге за рік?

Дружина телеведучого телеканалу СТБ і шоу "Холостяк " Григорія Решетника Христина тільки пару місяців тому народила, а вже знову виклала фото з животом.

Питань багато – невже вона знову вагітна? Але, як виявилося, вона просто захотіла згадати якою була її фігура під час останнього “цікавого положення “, і зробила підбірку знімків.

Її Христина Решетник опублікувала у себе на сторінці в Інстаграм.

Передплатники відзначили, що дружина телеведучого виглядає відмінно і у неї чудова фігура після пологів. “Клас, дуже гарна фігура “, “Нібито і нічого не було “, “Ідеальна “, “Ось що значить генетика “, – написали в Мережі.

Відзначимо, що Григорій і Христина Решетник вважаються однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Вони одружилися в 2010 році.

Пара виховує двох синів – семирічного Івана і трирічного Дмитра

Про третю вагітність щаслива пара повідомила в липні. Як розповідав ведучий, Христина завагітніла під час сімейної відпустки на Мальдівах.

Григорій Решетник зізнавався, що вони з дружиною завжди мріяли про третю дитину.

Тепер, коли малюк народився, їх життя практично не змінилася в плані її організації – вони все також можуть дозволити собі поїхати на відпочинок, подорожувати, займатися улюбленими справами, але вже в більш широкої компанії.

Варто відзначити, що Григорій Решетник вже офіційно підтвердив і той факт, що він буде ведучим “Холостяка ” в 2021 році.

Тому тепер публіка дуже пильно стежить за його Інстаграм-аккаунтом, щоб роздобути хоч якісь новини про новий сезон самого рейтингового шоу країни.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.