Лідія Таран взяла доньку Андрія Доманського та полетіла до Туреччини – їм і без нього непогано живеться

Популярна ведуча Лідія Таран самостійно ростить і виховує 13-річну дочку Василину і вона відмінно почувають себе удвох.

Лідія Таран – одна з найуспішніших і високооплачуваних ведучих в Україні. Її новинні випуски завжди цікаві і дуже професійні.

Лідія заробляє достатньо багато, зуміла навіть в 2020 році перебратися у власний будинок, а також, їздити з донькою на дорогі курорти – і на море, і на гірські лижі, якими ведуча захоплюється. На новорічні канікули мама з донькою вирушили до Туреччини, але не на морські пляжі, а в гірську Кападокії.

Лідія Таран з донькою в Кападокії
Лідія Таран з донькою в Кападокії

За словами ведучої, вони мріяли покататися на повітряних кулях, які там запускають 220 днів в році. Але зараз їм не пощастило – через сильний вітер погода виявилася нельотну.

Лидия Таран в горах Кападокии
Лідія Таран в горах Кападокії
Василина Доманська в горах Кападокії
Василина Доманська в горах Кападокії

Мама і дочка нагулялась від душі, наскакався по горах в компанії друзів і зробили безліч красивих фото.

Лідія Таран
Лідія Таран

Гарну, молоду і розумну Лідію часто запитують, чому вона не виходить заміж. А жінка жартує, що їм з дочкою і вдвох добре.

Василина Доманська
Василина Доманська

Мало хто пам’ятає вже, що двоє відомих українських телеведучих – Андрій Доманський та Лідія Таран – колись перебували у відносинах, а зараз спілкування пари крутиться тільки навколо їхнього спільного дочки Василини. Зустрілися дві знаменитості на майданчику телеканалу «1+1», де Лідія роками працює в якості ведучої ТСН, а Доманський розпочав працювати після «Нового каналу». Нехай офіційним шлюбом їх спілкування і не закінчилося, дитина об’єднує двох зірок до сих пір.

Андрій Доманський Лідія Таран з маленькою Василиною
Андрій Доманський Лідія Таран з маленькою Василиною

Для Таран Василина стала першою вагітністю, а ось Андрія можна сміливо назвати багатодітним батьком – зараз він виховує в загальній сумі п’ятьох дітей, не включаючи першого сина нинішньої дружини Марини. Якраз заради нової коханої чоловік вирішив розлучитися з колегою, хоча кілька років цивільного шлюбу цілком можна було назвати щасливими. Зараз же Доманський справно платить неофіційні аліменти для дочки, а ще регулярно з нею зустрічається, щоб разом провести час.

Лідія Таран з донькою
Лідія Таран з донькою

Самому шоумену шкода, що у нього немає можливості жити з дівчинкою в одному будинку – але в інтерв’ю він не раз уточнював, що ніколи не став би судитися за неї з Таран і вважає її гарною матір’ю. Телеведуча в той же час розповідає, що її стиль виховання ніяк не можна назвати суворим. Вона спокійно ставиться до невисоким оцінками або до дитячої пустотливості, правда, намагається обмежувати час дочки в соціальних мережах – заради цього доводиться відбирати на ніч гаджети. Такий підхід вона рекомендує всім батькам підлітків, які зіткнулися з такою ж проблемою.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.