Максим Галкін в басейні думав, що він Іхтіандр, але Пугачова його розчарувала: “Так собі, дельфін у віці “

Максим Галкін з властивим йому гумором веде і свої сторінки в Інстаграме. Новий його пост буквально за три години зібрав більше 600 тисяч лайків і більше 3000 комментов.

Тема новорічних відзначень ще не закрита – попереду ще один улюблений в народі свято, яке іноземців вводить в ступор – Старий Новий рік. А потім ще – Хрещення. Всі зірки обов’язково відзначаться у ополонці, хоча пірнати ризикнути одиниці.

А поки таке “междувременье ” гуморист Максим Галкін вирішив поділитися цілком повсякденною ситуацією – він плаває в своєму домашньому басейні в своєму особистому замку. Ну, може собі дозволити і замок, і басейн – вони з дружиною давно вже доларові мільйонери (з багатьма нулями) і було б дивно, якби жили в якомусь підмосковному будинку.

Про їх розкішний замок ходять легенди, а Максим, як рупор їх сім’ї в інтернеті, вміло підтримувати імідж і інтерес, показуючи окремі моменти їх з Пугачовою шикарного життя.

Сімейство Галкіна-Пугачової
Сімейство Галкіна-Пугачової

Так ось, дійшли до суті. Максим Галкін поділився домашнім відео (подивитися ви його можете в кінці статті), яке супроводжував таким коментарем:

Пост Максима Галкіна
Пост Максима Галкіна

Тільки після перегляду Максим погодився з думкою дружини Алли Пугачової – на дельфіна в віці він більше схожий.

Максим навіть намагався виправдатися тегами ВсеНаМальдівахАяіДомаДіва.

Вони з Пугачовою дійсно все новорічні свята відзначали вдома і ніякі Мальдіви їх не цікавлять, де сидять половина українських і російських зірок, в тому числі і тих, які рекламували відпочинок на вітчизняних курортах. А потім просто відлетіли у вирій.

Зате коментарі шанувальників Галкіна не менше феєричні, ніж сам пост.

 "" "" ""

 

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.